Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha azt szeretné, hogy az ölébe üljek? És a másik srác reakciója?
Adottak vagyunk 3an,mindannyian egy picit becsiccsentve. Ketten állunk ( a továbbiakban az álló srác legyen A), az egyik srác meg ül( Ő pedig legyen G). G Folyamatosan mondogatja,hogy húzzon el A,meg, hogy lenne ott inkább egy lány (csak én hallom meg A), aztán már azt szajkózza, hogy üljön már valaki az ölébe, erre A gyorsan beleül, hogy én ne tudjak. Én igy leülök a földre, ekkor azonban G valami indokkal közli A-val, hogy szálljon ki az öléből, engem pedig már nyíltan kér fel, hogy üljek bele. Beleülök, mikor A ezt észreveszi,messzire elmegy.
Remélem nem zavaros nagyon.... Az lenne a kérdésem, hogy valamelyik srác esetleg érez-e irántam valamit vagy mindent tudjak be annak a kis alkoholnak+ a reménykedésemnek?:D
Részegen beleülsz egy másik részeg srác ölébe, aki nem is a barátod?
Itt látszik meg a nevelés hiánya...
#7: Ha így folytatod,abból a 6 évből 10 lesz, és még mindig szingli leszel, 0 tapasztalattal.
Keress egy olyan srácot, aki tisztességesen tud udvarolni, nem pedig fél részegen az ölébe ültet, mint egy igazi tahó, bár a te viselkedésed sem jobb egy grammal sem.
Mit gondolsz, nehéz lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!