Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm kiszívta egy másik srác nyakát?
A barátnőm kiszívta egyik osztálytársa nyakát (állítólag hülyülésből) állítja hogy mindig őszinte velem...utána 1 hónappal később úgy tudtam meg hogy a legjobb barátnője kérdezte meg a sráctól hogy eltűnt-e már a folt, én meg megkérdeztem, hogy ki szívta ki.. erre ránézett a barátnőmre és akkor mondta a srác hogy Ő volt... a srác nem lehet nagy mértékben hibás, mert nem volt még barátnője és nem tudja, hogy az ilyenek mit jelentenek... Vélemény/segítség esetleg tippek? Ez történt 2017 november 15-én. Remélem érthetően fogalmaztam, válaszokat köszi!
16/f
Nincs ebbe semmi. Mi is szívkáltuk még barátnőimmel is ennyi idősen, de komolyan.
Szerintem ne aggódj. Másik az, hogy hogy ismered a barátnődet? Ilyennlenne, mint aki ezt komolyan csinálta??
N
Mert lehet annyira nem volt ennek jelentősége hogy még csak említésre sem méltatta. Szerintem ezen ne hergeld magad.
Egyes voltam
Én elvből dobnám, nem a megcsalás miatt, az emberi dolog, a nyakkiszívás már inkább emberi hülyeségnek számít nálam.
De tekintve, hogy nálad más az értékrend, csak üljetek le és beszéljétek meg a dolgot, hogy kit mi zavar, hidd el ennél jobb megoldás egy kapcsolati problémára sincs két értelmes ember között.
7.vagyok
"én már nem bízok benne és hiszek neki ugyanúgy"
Akkor ne örlődj miatta,nagyon rossz lesz folyamatosan ezt érezned; inkább kíméld már meg magadat ettől.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!