Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engeszteljem ki? Ez az este után!?
Hm kemény dió
Talán még ő se tudja hogy mitérez most, dühös, az ismerőseire az egész világra talán rád is, banatot, mert nemakar elveszíteni(főleg ha minden jól működik) de nem megy el ez a gondolat a fejéből hogy mással lat, boldogságot mert vele vagy és töröd magad hogy jólérezze magát, mindez kavaroghat vagy csak nemakarja túlgondolni se és vár a csodára hogy elteljen ez a nap, vagy ezzel hogy eltol magátol egy kis magányra vágyik hogy felgyógyuljon(velem is van ilyen ha összeveszek barátnőmmel, nekem ez kb ilyen 10-15 akár 20 perc hogy nemszólok hozzá és elvonulok mindentől, főleg azé me olyankor nemakarom mégjobban megbántani bármivel is)
Kiérti ezt milehet ha nem mondja el
#12: eddig minden jó volt. Csak az a játék mindent elrontott.
Nagyon bánt az hogy megbántottam és tudom hogy nagy fájdalmat okozott az neki mert nagyon szeret én is őt. De az hogy minden kedvenc ételét megcsináltam és hozzá se nyúl ez nekem is rossz. Többször elmondtam neki hogy bánt ez az egész de ő mindig ugyan azt mondja.
Nagyon hiányzik nekem.!!! Tudom együtt vagyunk de akkor is. Hiányzik az ölelése,az hogy mindig beszél velem.!
Tudom nem helyes amit tettem!
Sajnalom hogy ez van, remélem holnapra javul a helyzetetek,
Szorítok neked
Az is egy tanulság, hogy le kell előre fektetni a játék szabályait. De most nem is ez a lényeg.
Szerintem ez egy színjáték. Nem te vagy a hibás, de téged bűntet? Ugyan már... Játsza a sértődöttet és azt várja, hogy teperj utána. Vagyis más logikus magyarázatot nem tudnék adni a történtekre.
Fuh... hol is kezdjem. Nagyon sok a problémás pont ebben a sztoriban.
A legfontosabb: SOHA, DE SOHA ne tegyél olyat, amit nem akarsz. Látod, nem történt tragédia, kiestél a játékból és ennyi. Nincs olyan, hogy muszáj valamit megtenned. Baráti körben legalábbis biztosan nincs. Ha mégis, az nem barátság. Igenis állítsd fel a határaidat és azokhoz ragaszkodj. Aki nem tartja tiszteletben a határaidat, azt ki kell iktatni az életedből.
Nagyon nem jó féltékeny emberrel járni. Én erre akkor döbbentem rá, amikor a féltékeny barátom után lett egy olyan pasim, aki bízik bennem. Nagyon túlreagálta a barátod ezt az ölbeülős dolgot.
Alaposan át kell gondolni, milyen játékba mentek bele. A felelsz vagy mersz tipikusan olyan játék, ami el tud fajulni. Ha belementek, vállalni kell a következményeket. Ha meg nem férnek bele ezek a dolgok, akkor nem kell ilyet játszani. Lehet ország-városozni, Honfoglalózni, activityzni.
Ez az egész egy totál elcseszett helyzet volt. Szerintem ne csinàlj semmit. Vagy túlteszi magát a barátod azon, hogy hülyeséget játszottatok, vagy annyit ért a kapcsolat. A mosolyszünetet meg használd ki arra, hogy átgondold, kiket engedsz be az életedbe.
#17: először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Másodszor: nem beszélt velem azóta,nem is ül le velem enni.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!