Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy engeszteljem ki? Ez az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engeszteljem ki? Ez az este után!?

Figyelt kérdés
Átjöttek a barátom barátai. Ezzel úgy nem lenne baj csak ahogy a barátom bánt velük. Röviden: mikor elkezdtünk felelsz vagy mersz-ezni. A legjobb barátnőm engem választott és én mersz-et mondtam és azt mondta hogy a következő három körig öljek a barátom legjobb barátja ölébe. Muszáj volt megtennem. Láttam a barátomon hogy nem szeretném hogy az egyik haverja ölébe ülnek de muszáj volt. Mivel hogy három körig kellett utána az ő ölébe akartam ülni de nem engedte. Akkor ott pont baromi rosszul esett. De biztos voltam benne hogy megbántottam azzal hogy beültem a legjobb barátja ölébe. Mikor a legjobb barátja jött akkor ő a barátomat választotta. Ő felelt és a legjobb barátja azt kérdezte „mért nem engeded a barátnődet az öledbe?" Ő erre csak annyit válaszolt „ te pontosan tudod!"és kiment a konyhába. A legjobb haverja utána ment és a barátom elkezdett vele ordíbálni hogy „hogy vagy képes az után megkérdezni hogy a barátnőm három körig az öledben ült? De most tényleg. Tudod jól hogy mennyire szeretem és azt is tudod hogy az elmúlt napok egyikünk se volt könnyű és ezek után bele mész abba hogy bele üljön az öledbe!" A haverja azt válaszolta hogy „ igazad van nem kellett volna hagynom hogy beüljön az ölembe. Sajnálom,de ettől függetlenül mért nem engedted neki?" A barátom elgondolkozott ezen és nem válaszolt hanem vissza jött közzénk játszani. Egy darabig jó volt. Csak mikor rám került a sor hogy nekem mondanak elkezdtem félni hogy megint megszivatnak de most jobban szivattak meg mint az előbb mert azt mondta hogy üljek egy fiú ölébe de olyan fiú ölébe aki nem a barátom(vagyis nem ülhetek a barátom ölébe) és kezdjem elcsókolni. Én nem akartam és a barátom se akarta de azt mondták hogy muszáj. Én azt se tudtam hogy ki ölébe ülnek mert a barátomon kívül még vagy öt fiú is ott volt. Nem akartam és ezért kaptam gondolkodási időt és addig mondtak a barátomnak neki azt mondták hogy üljön oda egy másik lány mellé és kezdjen el vele flörtölni meg ismerkedni. Ő meg csináltam mert végülis nem lehet semmi belőle. Megkérdezték tőlem hogy hogy döntök és én nemet mondtam és ígyenkor ha valaki nem csinálja azt ami a feladat akkor neki vége a jàték ki kell szállnia! Én kiszálltam mert így éreztem helyesnek. Persze nem tudtam velük lenni tovább egy térségben ezért kimentem. Mikor már elmentek a vendégek akkor elkezdett keresni és írtam neki smst hogy a parkban vagyok. Ő kijött rögtön és elkezdte nekem mesélni hogy mik történtek az után hogy én kiszálltam. Engem rohadtul nem érdekelt. Megkérdeztem hogy mért ordíbált a legjobb haverjával,és hogy mért ült le a lány mellé flörtölni?. De csak vita kerekedett az egészből. Tegnap este egymáshoz se szóltunk. Ma reggel csináltam neki reggelit de közölte velem hogy nem éhes és hogy nem fog velem egy asztalnál ülni. Zavart de nem tudtam mit csinálni. Ma átjött az anyja és elmesélte neki hogy mi történt tegnap de azt eltudta mondani hogy beültem más fiú ölébe de azt nem hogy nem mentem abba bele hogy más fiút cdókoljak. Miútán elment az anyja elmondtam neki mindent amit a játék allatt éreztem meghogy most mennyire bánt az hogy megbántottam. Ő azt mondta hogy nem haragszik rám de látszott rajta hogy igen. Hogy engeszteljem ki?
2021. dec. 23. 20:58
1 2 3
 1/22 terminator9000 ***** válasza:
100%

Uramisten milyen gyerekes mindenki(minek ellenség ilyen barátokkal akik enyire szétakartak szedni kettőtöket) csak mérgében kiabált a másikal mert nagyon szeret téged és rossz volt neki mindezt nézni, gondolom neked se esett volna jól ha egy lány ül az ő ölében

Úgyérzem szeret még téged, ezt a reggelis dolgot csak azé csinálta hogy érezd szarul is magad ezek után(nem okollak semmi rosszbú, talán ő is túlkapta de na hirtelen haragú ha rólad van szó, az a csókos meg tényleg szemétség volt a többitől)

Szerintem csak beszélj vele erről, talán megbékél

2021. dec. 23. 21:08
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Bizalmi töréseket nem tudsz varázsütésekre visszacsinálni. Ahol sebet ejtesz, ott fájdalmat okozol.

Mind a barátja, mind a te viselkedésed teljesen érthetően csalódást keltő. Gondolj bele fordított helyzetben hogyan esett volna, ha ő húz az ölébe egy lányt és ülnek a frkában.

Nincs olyan hogy muszáj valamit megcsinálni, bármikor nemet lehet mondani. Ebben a helyzetben pedig ezt kellett volna és nem engedni hogy a barátnőd - aki ezek alapján úgy tűnik azt akarja hogy szakíts a mostani barátoddal - kavarja a szrt.

Már nem tudod visszatekerni az időt, ez van. Megtörtént, fogadd el hogy a döntéseidnek súlyos következményei vannak.

2021. dec. 23. 21:10
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

#2 Ehhez még annyit, hogy a barátod is gyerekes módon áll hozzá, ahogy már írták. Valóban azt akarta hogy rossz legyen neked, meg kedve se volt hozzád.

Csak akkor ne húzza az agyad, hanem szakítson, ha elege van már és nem tud bízni benned. Teljesen jogos lenne egyébként, normális esetben már rég ex lennél csak.

2021. dec. 23. 21:12
 4/22 A kérdező kommentje:
De nekem nem kellett volna a másik fiú ölébe üljek. Megbántottam tudom. De azt mondta hogy rám nem haragszik csak a többiekre. De hanem is haragszik rám attól még láttam rajta hogy valami van.
2021. dec. 23. 21:20
 5/22 terminator9000 ***** válasza:
92%

Valami van, most depis, nemtetszett neki ennyi, szerintem megnyugodhatsz ha még beszélget veled majd az idő meg gyógyítja és megbékél, rájön hogy fontos vagy neki

(Legjobb kiengesztelés ha tudja hogy őszinten szereted🤔)

2021. dec. 23. 21:30
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
ülj bele az ölébe, és kínáld meg sütivel
2021. dec. 23. 21:42
 7/22 terminator9000 ***** válasza:
37%

-mitcsináljak?

- szilvas buktát mert azt szeretem xD

2021. dec. 23. 21:49
 8/22 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket az érzéseimmel ne trolkodjatok!
2021. dec. 23. 21:53
 9/22 terminator9000 ***** válasza:
Történt valami azóta kettőtök között? Javult?
2021. dec. 23. 21:55
 10/22 A kérdező kommentje:
#6: nem engedi hogy az ölébe üljek! Sütöttem már a kedvenc sütijét de hozzá se nyúlt.!
2021. dec. 23. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!