Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Béküljek ki vagy haggyam?
A barátommal tegnap találkoztam. De nem sikerült valami fényesen!
Amíg nem jött meg addig az egyik osztálytársammal találkoztam és mivel hogy neki az anyukája meghalt agydaganatban így megöleltem. Mikor megjött a barátom akkor látta,én akkor ijedten arrébb ültem. Ő pedig szó nélkül elkezdett ordíbálni velem mindent a fejemhez vágott és utána elment. Én utána mentem és elkezdtem magyarázni neki hogy mi is történt akkor olyan ideges lett hogy majd nem megütött. De az volt a szerencsém,hogy pont akkor jött az egyik haverja.
Azóta màr megbánta és folyamatosan próbál velem kapcsolatba lépni de én figyelembe se vetettem eddig. Tegnap a barátnőm mondta,hogy nagyon megbánta és nagyon fél,hogy elveszít!
Én is megbántam amitt tettem!!!
Szeretnék vele kibékülni! De haggyam az egészet vagy beszéljek vele!? Mit tegyek?
(bocsi,hogy hosszú lett)
Amúgy elég egyszerű a dolog:
ha most szakítani akarsz, tuti el fog verni.
Csúnyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!