Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Béküljek ki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Béküljek ki vagy haggyam?

Figyelt kérdés

A barátommal tegnap találkoztam. De nem sikerült valami fényesen!

Amíg nem jött meg addig az egyik osztálytársammal találkoztam és mivel hogy neki az anyukája meghalt agydaganatban így megöleltem. Mikor megjött a barátom akkor látta,én akkor ijedten arrébb ültem. Ő pedig szó nélkül elkezdett ordíbálni velem mindent a fejemhez vágott és utána elment. Én utána mentem és elkezdtem magyarázni neki hogy mi is történt akkor olyan ideges lett hogy majd nem megütött. De az volt a szerencsém,hogy pont akkor jött az egyik haverja.

Azóta màr megbánta és folyamatosan próbál velem kapcsolatba lépni de én figyelembe se vetettem eddig. Tegnap a barátnőm mondta,hogy nagyon megbánta és nagyon fél,hogy elveszít!

Én is megbántam amitt tettem!!!

Szeretnék vele kibékülni! De haggyam az egészet vagy beszéljek vele!? Mit tegyek?

(bocsi,hogy hosszú lett)

2021. dec. 21. 19:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Minimális összekapás a semmi...
2021. dec. 21. 19:50
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Jesszus 😁

Mit bantal meg? Hogy próbáltad megvigasztalni az egyik haverod / ismerősöd? Ez igazán nagy bűn...

Mit gondolsz ha most nem tette meg máskor nem fogja? Ne legyél naiv! Simán megutott volna ha a haverja nem jött volna.. Mi lesz máskor?

2021. dec. 21. 19:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha "majdnem megütött" akkor kerüld el nagy ívben! Mint többszörös apa és papa ajánlom.
2021. dec. 21. 20:09
 4/15 A kérdező kommentje:
De nem ütött volna meg! Megbánta!
2021. dec. 21. 20:25
 5/15 A kérdező kommentje:
A 2.-nak: „mit bántál meg" azt hogy vigasztalni próbáltam az osztálytársamat és hogy őt megbántottam!
2021. dec. 21. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyel már ennyire buta...

Nem erhetsz hozzá máshoz?? Nem szexelni akartál vele vagy flortoltel csupán együtt éreztél vele.

Ha ez miatt beserult.. Úgy viselkedik mint egy óvodás!

Te meg buta vagy és azt hiszed nem ütött volna meg? Dehogynem.

Aztán majd legközelebb jössz a következő kérdéssel, hogy megutott a barátod..

Értem én h fiatal vagy, és naiv de nyisd már ki a szemed!

2021. dec. 21. 21:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Nálam ez kiverné a biztosítékot, tényleg olyan, mint egy óvodás. Ezek után én tuti szakítanék.
2021. dec. 22. 00:21
 8/15 A kérdező kommentje:
De meg ígérte hogy soha nem ütne meg!!! Nagyon Szeret! Csak azért lett olyan ideges mert az a fiú akit megöleltem ő pont akkor udvarólt nekem mikor ő is.
2021. dec. 22. 14:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Sajnos máskor is lesz ideges.

És akkor, ha nem leszel ilyen szerencsés, mint most, akkor bizony meg is fog ütni.

Kerüld el az ilyen típust jó messzire!

2021. dec. 22. 15:18
 10/15 A kérdező kommentje:
De nem tudok vele szakítani. Megígérte hogy nem fog bántani.
2021. dec. 22. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!