Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy béküljek ki vele?
"rendszeresen fogyasztok alkoholt, még hétköznap is, kipróbáltam a füves cigit, sőt a rendes cigire rászoktam, a falba vertem a kezemet és megzúzódott, a karomba véstem a monogramját."
Te hülye vagy! Nem elég, hogy le qrvázod, de úgy viselkedsz 16 éves létedre mint egy utolsó lecsúszott semmirekellő? Így inkább eltaszítod magadtól ezzel. Úgy viselkedsz, mintha a felsorolt dolgoktól menő lennél, pedig valójában szánalmas vagy. Ha van egy kis esze a csajnak, messziről elkerül téged.
"lepofoztam és ri**nc és ku**a szavakat használtam rá és megrágott étellel dobtam meg és köptem le."
Ha nálad ezek a szerelem jelei, csodálkozol, hogy ezek után nem kellesz neki?
Ha netán téged kétszer-háromszor t@kön rúg, majd azt mondja, csak szeretetét fejezte ki, nemed kéne az ilyen szerelem?
Örülj, ha egyáltalán megismer és vált ellenségeddé!
Lehet, elfogadja bocsánatkérésed, arra viszont számíts, hogy olyat tettél vele, amit nem felejt élete végéig.
Ha megbocsát is, mindig az fog az eszében járni: ha egyszer előfordult, bármikor megismétlődhet.
.
Tanácsot adni? - csak annak lehet, aki tud az én ejemmel gondolkodni.
Te viszont nem lehetsz megközelítően sem az, hiszen ha mégis, akkor meg sem történt volna az, amit leírtál és kérdésed tárgya.
Marad a tanulság: nem műxik az a módszer, hogy 'hiába pofozom, mégsem mondja, hogy szeret'.
Ha nem akarod tönkretenni magad, le kell mondanod a leányzóról. Ha nem megy egyedül, akkor segítséggel (pszichológus). Ha nem így teszel, igencsak a pszichiáter og segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!