Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan béküljek ki vele?
A dolog úgy kezdődöt hogy kb oktoberben kezdtünk el irogatni egymással jól elvoltunk.
Januárban találkoztunk is akkor be is vallottam neki hogy szeretem de ő szerinte elsietem a dolgokat.
Aztán jöttek a veszekedések először azért vesztünk össze mert látta rajtam hogy még mindig szerelmes vagyok belé és valahogy megmondtam neki hogy igen szeretem de csak barátok vagyunk
Nem akartam hogy a barátság akkor tönkremenjen.
Aztán volt pár felesleges vitánk segiteni akartam neki de nem engedte aztán megszakadt a barátságunk.
Persze egy hétig probáltam rávenni a békulésre és letiltott facen.
Persze személyesen probálom vele tartani a kapcsolatot de valahogy elterelem a témát hogy érdeklődök iránta hogy érezze hogy nekem tényleg fontos hogy kibéküljünk.
Már a ha felhívom felveszi a telefont ennek örülök.
Csak nem akarom elbaszni az egészet ezért kérnék segítséget.
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha beszéltek az már jó jel. Lehet már rájött, hogy neked ő fontos, és arra is, hogy ő sem szeretne elveszíteni végleg. Adj neki időt és hagyd amíg ő hozza szóba a békülést vagy amíg nem alakul úgy egy találkozás, hogy egyértelműen a békülés miatt kezdeményezte. Ha jelentesz számára valamit, azok után, hogy te annak ellenére kitartottál mellette, hogy ő elzavart a fenébe, akkor a labda most náéa van. Ne alázd meg magad, mert innentől ha ő nem lép, csak magad fogod áltatni, hogy van remény.
Aztán ugye azt se felejtsd ki a számításból, hogy ő tényleg csak barátságot akar semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!