Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy béküljek ki vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy béküljek ki vele?

Figyelt kérdés
Tegnap 1 hónap után megpróbáltuk életem szerelmével a szexet. Méretbeli különbségek miatt nem jött össze eszméletlenül berágott. De ez nem csak az én hibám volt. Még hazafele rendes volt, de mire tényleg visszaértem a munkába és akkor meg kidobott...Ma is sajna vérig sértettem. És látni se akar többet. Most mit tegyek 18/l

2015. máj. 19. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Ne legyél ilyen tapló köcsög, ha megvan, akkor találj mást.
2015. máj. 19. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem hiszem, hogy életed szerelme az, akivel egy méretbeli különbséget nem tudtok őszintén megbeszélni és a másikra figyelve megoldani, hanem megsértődtök és a másikat bántjátok emiatt.
2015. máj. 19. 13:14
 3/7 A kérdező kommentje:
De ő nem tudta berakni, és még mondta is hogy köszöni a nagy semmit...
2015. máj. 19. 13:15
 4/7 anonim válasza:
28%
Hát szerintem csak eddig hitted hogy életed szerelme. Találhatsz mégolyan palit akinek nem a farka körül forog a világ. Ne magadat hibáztasd, mert lehet hogy késöbb is így lesz, rágörcsölsz a kudarcos szexre, és sose érzel rá a lényegre. Ennyit nem ér a dolog, fiatal vagy még.
2015. máj. 19. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Csúnyán hangzik, de itt tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha külön folytatjátok. Most kidobott, visszakönyörgöd magad, később mi lesz? Minden szex után szakít veled, ha nem úgy megy, ahogy ő gondolja? Hosszú időbe telik, míg összeszoktok, de addig tönkremész lelkileg bele.

Bár szereted, ezért most nehezen hihető, de vannak olyanok, akiknek ez nem jelent problémát, meg tudjátok beszélni, együtt megoldani. Párommal eleinte sokszor jártunk hasonlóan, soha eszébe nem jutott volna balhézni emiatt. Kitaláltuk, hogy nekünk mi a legjobb, hogy mind a ketten élvezzük. Együtt.

2015. máj. 19. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Kismilliószor leírtam már, hogy nem mindenkivel illünk össze, és akivel összeillünk, azokkal sem egyformán. Olyat kell keresni, akivel MINDEN téren partnerei tudtok lenni egymásnak. Ha méretbeli különbségek borzolják a kedélyeket, nem érdemes erőlködni. Vannak ugyan praktikák, amik segítenek a helyzeten, de nem lehet egy életet leélni úgy, hogy állandóan külön procedúra a szex.
2015. máj. 20. 12:34
 7/7 A kérdező kommentje:
sziasztok! Köszi a válaszokat... :-)
2015. máj. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!