Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom megcsókolt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsókolt egy másik lányt, mit tegyek hogy túltegyem magam rajta?

Figyelt kérdés
Háttér story annyi, hogy összevesztünk és én hazajöttem, nem éreztem jól magam, sírtam és írtam anyunak hogy vigyen haza, a barátom tudta nélkül. Másnap békültünk ki és este elmondta, hogy megcsókolt egy lányt, mert azt hitte ezzel, hogy én hazamentem köztünk vége. Pedig megmondtam neki , hogy soha nem szakítanák vele úgy, hogy ne mondanám a szemébe. Azt mondta hatalmas nagy hiba volt, ivott is, eléggé be volt már csiccsentve. Megbocsájtottam neki, de nem tudom hogy fogom túltenni magam rajta. Szeretem őt, és tudom hogy ő is szeret, tudja hogy szörnyen nagy fájdalmat okozott ezzel. De azt becsülöm hogy őszinte volt, és bevallotta, hogy ő csókolta meg a lányt. De ettől még ugyanúgy fáj. Mit tehetnék hogy túltegyem magam ezen? Nem akarom elveszíteni őt. Egy csók nem a világ vége, de nem hittem hogy ekkora nagy gyomorba rúgás lesz.
2021. dec. 20. 09:35
1 2 3
 21/21 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
Te f*sz. Olvasd el az előző válaszokat és akkor kiderül hogy 16.
2021. dec. 26. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!