Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom megcsókolt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsókolt egy másik lányt, mit tegyek hogy túltegyem magam rajta?

Figyelt kérdés
Háttér story annyi, hogy összevesztünk és én hazajöttem, nem éreztem jól magam, sírtam és írtam anyunak hogy vigyen haza, a barátom tudta nélkül. Másnap békültünk ki és este elmondta, hogy megcsókolt egy lányt, mert azt hitte ezzel, hogy én hazamentem köztünk vége. Pedig megmondtam neki , hogy soha nem szakítanák vele úgy, hogy ne mondanám a szemébe. Azt mondta hatalmas nagy hiba volt, ivott is, eléggé be volt már csiccsentve. Megbocsájtottam neki, de nem tudom hogy fogom túltenni magam rajta. Szeretem őt, és tudom hogy ő is szeret, tudja hogy szörnyen nagy fájdalmat okozott ezzel. De azt becsülöm hogy őszinte volt, és bevallotta, hogy ő csókolta meg a lányt. De ettől még ugyanúgy fáj. Mit tehetnék hogy túltegyem magam ezen? Nem akarom elveszíteni őt. Egy csók nem a világ vége, de nem hittem hogy ekkora nagy gyomorba rúgás lesz.
2021. dec. 20. 09:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazából csak mentegeted itt.

Idősebb vagyok jóval mint ti több mindent ateltem. Nálam repulne, nem tudnék benne bízni.

Ezek szerint majd ha bármi kis probléma lesz nem lesz képes veled Meg beszélni, hanem majd rohan más nőhöz?

Főleg úgy hogy még Ő akart veled szakítani.

Első párkapcsolatod?

Egy év az semmi.. Idővel ahogy idősebb leszel majd rajossz.

Drukkolok nektek, de sok jövőjét nem látom ennek.

2021. dec. 20. 11:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Tudom, úgy tünik mentegetem, de nem. Szörnyü amit tett, egykönnyen nem felejtem el. Igen első párkapcsolatom, mondhatod hogy 1 év az semmi, de én nem tudnám csak úgy kitörölni. Nálad repülne egyből, de nálam nem. Ez szép a világban, mindenki más, nem lehetünk egyformák. Plusz nemtudom hogy veled történt e már ilyen, de nemhiszem hogy repülne egyből. Ha szeretsz valakit nemtudod csak úgy kitörölni mindazt amit együtt átéltetek. Szerintem erre nem képes senki. Köszönöm a drukkolást, nemtudom mit hoz a jövő, de az fix, hogy nem szakítok vele ezért. Ha mégegy ilyen akkor vége. Tudom egy hülye kis libának néztek, hogy nagy pofonakt kapok még, de a szerelem nagy úr, nem engedhetem el ilyen könnyen.
2021. dec. 20. 11:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Téged megvett azzal,hogy sajnálod, hogy milyen élethelyzetben él?!Na látod ez is egy nagy probléma, mert az ilyen pasik tudják kihasználni egy olyan lánynak az érzelmeit, akinél elérik azt,hogy sajnálja.Nagyon fiatalok vagytok még mind2.-en.Igen elsõ szerelmed,ragaszkodsz hozzá, megbocsájtottál, nincs ezzel semmi probléma,hogy továbbra is együtt maradtok,megtehetitek nem?!Viszont te meg ne zsarold azzal,hogyha még egyszer megteszi akkor repülni fog nem,nem fog repülni, hiszen mélyen szereted.Egy idõ után majd észbe fogsz kapni,hogy kire pazaroltad a fiatalságodat,egy pasinak élnie kell ahhoz,hogy meg tudjon állapodni, meg szerintem neked is.
2021. dec. 20. 12:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Meglátod hogy most megteheted hogy jaj szegény ilyen szülei vannak sokat ivott stb

De viszont ha meg is próbáljátok nem sok esély van erre, most egy éve vagytok együtt de ebből 3 is lehet akkor meg az miatt nem szakítást vele , ezek amiket mond kifogás én régen sokat ittam , a volt barátom is de sose csókolóztunk mással véletlenül

2021. dec. 20. 16:05
 15/21 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
100%
Az, hogy ivott nem mentség arra amit tett. Az alkoholnak van egy olyan hatása, hogy azokat a dolgokat erősíti fel benned amiket józanul is megcsinálták. Magyarul ha józanul már eljátszottál a gondolattal hogy megcsalsz valakit de nem tetted, akkor részegen könnyebben csalod meg. Ha nem csalnád meg józanul részegen se fogod. Hagy a francba a srácot lesz majd másik.
2021. dec. 20. 16:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Lesz még 4-5 barátod mire megállapodsz fejben és korban az "igazinál"

Emiatt ne aggódj. Ne engedd hogy buta csajnak nézzenek, és 3-4 randi után már lefeküdjenek veled, az elsőn pedig már tapizzanak mindenhol.

2021. dec. 20. 19:01
 17/21 anonim ***** válasza:
52%
Ez már megtörtént, nem lehet kitörölni. Próbáld ezt észben tartani. Persze, rosszul esik, nyilván, de nem lehet rajta módosítani.
2021. dec. 20. 23:46
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
Ha kidobna a nőm akit szeretek bánatomba nekem is az lenne az első gondolatom hogy olcsó r1bancokkal keféljek.
2021. dec. 21. 00:22
 19/21 anonim ***** válasza:
33%
Én a helyedben elnézném neki
2021. dec. 21. 08:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a szerelembe vagy szerelmes? Kérdésed alapján max 14 lehetsz. Ráérsz még az igazira. Éld az életed, ne engedd hogy tönkre tegyenek 14 évesen. Később majd a verést fogod neki megbocsátani, utána a megcsalásokat sorozatosan...És itt fogsz bőgni te is a többivel együtt.
2021. dec. 23. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!