Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsókolt egy másik lányt, mit tegyek hogy
túltegyem magam rajta?
Figyelt kérdés
Háttér story annyi, hogy összevesztünk és én hazajöttem, nem éreztem jól magam, sírtam és írtam anyunak hogy vigyen haza, a barátom tudta nélkül. Másnap békültünk ki és este elmondta, hogy megcsókolt egy lányt, mert azt hitte ezzel, hogy én hazamentem köztünk vége. Pedig megmondtam neki , hogy soha nem szakítanák vele úgy, hogy ne mondanám a szemébe. Azt mondta hatalmas nagy hiba volt, ivott is, eléggé be volt már csiccsentve. Megbocsájtottam neki, de nem tudom hogy fogom túltenni magam rajta. Szeretem őt, és tudom hogy ő is szeret, tudja hogy szörnyen nagy fájdalmat okozott ezzel. De azt becsülöm hogy őszinte volt, és bevallotta, hogy ő csókolta meg a lányt. De ettől még ugyanúgy fáj. Mit tehetnék hogy túltegyem magam ezen? Nem akarom elveszíteni őt. Egy csók nem a világ vége, de nem hittem hogy ekkora nagy gyomorba rúgás lesz.
Hát, nem is tudom. Mennyire volt komoly veszekedés?
Mert ha annyira nem vészes, nem volt benne célzás a szakításra akkor azért az baj.
De el tudom képzelni, azt is, hogy ő teljesen azt hitte és megtépázott önbizalmát próbálta helyrerázni ezzel, oylan minden mindegy alapon.
2021. dec. 20. 10:05
2/21 A kérdező kommentje:
Anonim
A pia végett elég sok gondunk volt, de mostmár sokkal jobb. Megkértem rá hogy lassan haladjon az ivászattal (disznó ölésben voltunk). Csak ennyi volt a veszekedés, és azt mondta ha nem érzem jól magam akkor menjek haza, aztán mikor láttam kint, hogy csúsznak a felesek egymás után, nem bírtam. Bementem a házba, sírtam és ő is bejött, kérdezte mi a baj? Aztán elmentek a papájához, én pedig közben ott maradtam náluk, anyukámmal beszéltem, és összepakoltam, hazajöttem.
2021. dec. 20. 10:11
3/21 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. dec. 20. 10:25
4/21 A kérdező kommentje:
Én 16, a barátom 18
2021. dec. 20. 10:52
5/21 anonim válasza:
Nézd,ha azt hitte, hogy te befejezted vele és egybõl csókolózott mással, ez nem fair.Megbocsájtható, de ez a pasi nem szeret téged igazán.A felesek meg nem a legjobb, mert elõbb-utóbb mindig több kell neki.Hány évesek vagytok, mert az sem mindegy.
2021. dec. 20. 10:52
6/21 anonim válasza:
Én ha szeretek valakit és szakít velem nem csókoloznék már azután hogy szakítottam vele, de az én vagyok nem tudom ez nem túl fair tőle
2021. dec. 20. 11:04
7/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem volt fair. De mindketten hibáztunk. Nekem nem kellett volna hazajönnöm, neki pedig nem kellett volna megcsókolnia a lányt. Tényleg öszintén bánja. Nem tudja jól feldolgozni az érzelmeket, nem olyan környezetben nőtt fel. Az apja alkoholista, alig van otthon a munkája miatt is, anyukájára se számíthat nagyon, ő is folyton dolgozik. Szeretem őt. Tudom hogy ő is engem, most nagyot hibázott, de megbocsájtottam. Nehéz lesz ez az egész, túltenni magunkat rajta, megbeszélni. Persze most a bizalom lerombolódott és nehéz lesz újra felépíteni. Ő tényleg jó gyerek, de az alkohol egy teljesen más emberré teszi, egy baklövése volt, ha még egy lesz, akkor tudja hogy elveszit.
2021. dec. 20. 11:15
8/21 anonim válasza:
Ne okold már magad.
Hazamentel mert nem érezted jól magad, és akkor?
Ilyen hülye dumát hogy azt hitte vége. Ha szeretne eszébe se jutna " szakítás" után egyből más lány szájába mászni.
Az alkoholra fogni meg még szarabb duma. Ezek szerint mindig aggódnod kell majd ha iszik?
2021. dec. 20. 11:20
9/21 anonim válasza:
Szerintem nem fog ez sokáig tartani köztetek. Ha most megtette simán megteszi máskor is.
Gondolj bele fordítva neked az lett volna az első, hogy más pasival smacizz?
2021. dec. 20. 11:22
10/21 A kérdező kommentje:
Nem, én nem tudnék ilyet megtenni. Nem fogta az alkoholra, csak én mondtam hogy be volt csiccsentve, mikor eljöttem már akkor is be volt. Így külső szemszöggel tudom nehéz látni, de tényleg szeret engem, amint rájött mit tett megbánta. Először szakítani akart velem, beismerte hogy gyáva volt elmondani mit tett. Vele maradok, ha még egy ilyen előfordul tudja ő is hogy vége. Együtt lezárjuk, és felépítsük a bizalmat. Tudom hogy szörnyen rossz dolog amit tett, tisztában vagyok vele, megkapja a magáét tőlem, a csaj is megkapta tőlem. Csak annyit tudok mondani ha valaki kétségbeesett, magába tudja keríteni a félelem. Nem hagyhatom magára. 1. Mert borzasztóan szeretem 2. Kell valaki neki akire számíthat ilyen szar szülök mellett 3. 1 évet nem tudnánk így eldobni. Köszönöm minden válaszolónak <3 Megbeszéljük a dolgokat, ha ezt megoldjuk, szerintem mindent meg fogunk tudni oldani. Tudom ez ilyen ellenkezőnek hangzik amit leirtam, de ő az első szerelmem, nem engedem el egy olyan hiba miatt amit megbánt abban a minutumban hogy megtette. Köszönöm mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!