Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek is gáz ha a lány kezdeményez?
Vagy másképp: szerintetek is nektek kell kezdeményezni?
(Feminista lányok kíméljenek!)
Én lányoknál nem igazán kezdeményezek ismeretlenül. Ha beszélgetünk akkor érzi, hogy nyitott vagyok rá, ha részéről is oké a dolog és ezt érezteti is, akkor kezdeményezek.
De ismeretlennél nem szoktam. A lányok többsége fura. Én tényleg elhiszem azt is, hogy egész nap fiúk próbálkoznak náluk és esetleg nincs türelmük már elhajtani őket... Csak mint pl én is, hogy nem szoktam leszólítani lányokat semmilyen indokkal. Nem megyek a külsőségekre sem. Nem vagyok bunkó paraszt, nem vagyok agresszív sem. Tényleg egy nagyon kedves, kissé romantikus srác vagyok. Szóval ha esetleg le is szólítok egy lányt még nem is feltétlenül ismerkedési szándékkal (nem hogy még alkalmi), hanem tényleg csak kérdezni valamit, vagy pl számomra szimpatikus az öltözködése és van 1 óra még a vonat indulásáig, hogy legalább addig kicsit érezzük jól magunkat vagy bármi hasonló.
Na mindegy. Szóval a lányok többsége egy egyszerű, "sziára" is úgy tud reagálni, mintha most öltem volna meg a kedvenc állatát. Volt olyan, mikor csak azért akartam volna leszólítani a lányt, mert egy pók mászott rajta. Akkor is tényleg full flegmán szólt, hogy kopjak már le. Vagy mikor vonatnál látom a 40 kilós lányt, hogy majd megszakad a bőrönddel és megkérdezem, hogy segíthetek-e, akkor is tényleg, mintha anyáztam volna neki. Nagyon nehezemre esik már bármiért megszólítani egy ismeretlen lányt. Ha mégis akkor 99.999%-ban ilyenek a reakciók.
Szóval én már úgy vagyok vele, hogy ha kb sértésnek veszik a leszólítást, akkor esetleg kezdeményezzen. De én nem fogom a lányokat zaklatni.
Csak tényleg az a furcsa, hogy tényleg így reagál a legtöbb lány, majd csodálkoznak, hogy a pasik nem kezdeményeznek, ha meg mégis, akkor meg csak szexet akarnak. Hát persze. Mert az ilyet is, aki tényleg nem olyan srác, úgy koptatják, mint az ítélet. Akinek meg csak tárgyak a lányok, az meg nem veszi magára a koptatást, hanem repül a következőre.
Mondhatnám, hogy ez az "idális" ha a férfiak kezdeményeznek, azonaban a valóság más.
Személy szerint én vagyok mindíg a kezdeményző fél, de bevallom ismerek olyan srácokat akiknek hiába mondtam, hogy kezdeményezniük kéne, egyszerűen nem olyan beálítottságúak. És szerintem így is elvannak azokkal a nőkkel akik rámenősebbek. Talán ritkábban is csajoznak be, de ez most lényegtelen.
Az életben általában a felek akkor kerülnek egyben, mikor vannak közös vonások, illetve ki tudják egészíteni egymást úgy, hogy valamelyes szinten teljesnek érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!