Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Tinderen egy lány ismerősötöket ajánlja fel, van olyan, hogy jobbra húzzátok?
Adott a Tinder alkalmazás. Nyáron letöltöttem kiváncsiságból, néha, mikor ráérek nézelődök. Belefutottam egy ismerős srácba egyik nap, gondoltam elhúzom jobbra, mert semmi esély, hogy valaha match lenne belőle. Hát abban a pillanatban párba álltunk. Az igazat megvalva nem bántam meg, mikor erről szerettem volna beszélni a sráccal kerülte a témát. Ilyenkor mi van?
(22 évesek vagyunk)
Értem, köszönöm a választ.
Esetemben 6 éve ismerjük egymást, még gimiből. Egy évvel felettem járt, ha összefutottunk a folyosón/ közös lyukas órákban beszélgettünk. Aztán kicsit közelebb kerültünk egymashoz (szerintem), sok odőt töltöttünk együtt az egyetemen. De bepánikoltam az egesz helyzettől, elkezdtem srácként, nem haverként tekinteni és pár hónapig próbáltam távol maradni tőle. Aztán hirtelen ez a Tinderes katyvasz.
Nem tudom hova tenni a dolgot, mármint jobbra húz, rákérdeztem,hogy most akkor ez mi. Kerüli a témát, de azóta beszelünk telfonon, többször beszéltük, hogy találkozunk (nem randi vagy hasonló címen), de nem jött össze egyszer sem.
Akkor ez a Tinderes dolog jelenthet többet is, vagy csak "jaj hello haver(csaj),jobbrahúzlak"?
Kííínos.... de hát megvolt az esélye, nem? :D
Ha ő a fiú, gondolom, majd kezdeményez. Ha nem, akkor nem lesz belőle semmi. Én azt javaslom, ne pörögj rá túlságosan!
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem gondolom, hogy ő csak úgy "poénéból" húzott volna jobbra.
Eddig ugye kerülte a témát, de hátha...
Én nem gondolom kínosnak, mármint helyes, jól kijövünk,szóval részemről nincs gondom.
Lehet neki kínos ez, de ezt meg kéne beszélni nem? Akár kezdünk vele valamit, akár haverok maradunk. Nem vagyunk mi gyerekek, a fenébe is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!