Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb srácok! Ti mit szólnátok ha így kezdeményezne nálatok a buszon egy fiatalabb lány?
Szóval a buszon egy ideje figyelek egy srácot, aki nálam kicsit idősebbnek tűnik, igazából nem tudom eldönteni mert az tuti hogy 19 már van, de olyan tipikus "kinéz 19-nek és 25-nek is" arca van, csak tippelni tudok :D Én 18 vagyok. Mindig bámul, én pedig direkt mellé vagy a közelében állok meg. Mikor távolabb van, nagyon nézem és sokszor nem bírom elrejteni a mosolygásomat sem, ha közelebb van, nem merek annyira ránézni, de azért igyekszem hogy vegyen észre.
Azt találtam ki, hogy egyszer, amikor úgy alakul a lépés, megkérdezem tőle hogy ki ő mert annyira ismerős de nem jövök rá honnan. Szerintem ez egy jó beszélgetés kezdeményezés lenne. Szerintetek mit fog reagálni? Idősebb srácok, ti mit gondolnátok, mit szólnátok? :)
Kicsit hülyeség, ha buszon szoktal talalkozni, ott biztos felismeri. Ha csak nem videki vagy... :D
De nem bantasbol mondtam, amugy ez jo kezdemenyezes! Csak csinald! :D
Áh, kiderült hogy barátnője van. :D
Azóta megismertem életem szerelmét, aki egy komplikált eset, így most (is) szenvedek. De ő legalább nem foglalt!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!