Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tortenhetett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tortenhetett?

Figyelt kérdés
Van egy srac aki tetszik,de egyik naprol a masikra flegma lett es nagyon megvaltozott velem szembe.Azelott nagyon aranyos volt velem,kedves es megerto.Nem tudom mit tehettem vagy hogy mi tortenhetett.Szerintetek?

2021. dec. 5. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztos rossz kedve lett.

Csak veled csinalja?

Lehet valakitol hallotta a pletykat, vagy valamiben csalodott?

2021. dec. 5. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Komplexusok.

Lehet, hogy van valakije, és az illető féltékeny rád. Ezért a srác túljátssza, hogy nincs köze hozzád.

2021. dec. 5. 06:47
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

2-es vagyok.

Vagy valaki más tetszik neki, és annak akarja jelezni ugyanazt.

Infantilis, éretlen viselkedés.

Ne foglalkozz vele. Vedd tudomásul, ne mutasd ki, higy bánt. Ez most ennyi volt. Az élet megy tovább. Fontos, hogy az embernek legyen tartása.

2021. dec. 5. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!