Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tortenhetett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tortenhetett?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem a sulimbol egy fiuval, akivel sokat beszeltem messengeren. Egyszer talalkoztunk. Utana is folyton beszeltunk. De a suliban olyan volt mintha levegonek nezne. De kozben meg nagyon jol el tudtunk beszelgetni. Aztan egyik pillanatrol a masikra megvaltozott. Mar nem irt vagy csak akkor ha en rairtam. Az utolso uzenetemet meg elolvasta de mar semmit sem irt ra. A suliban meg ha meglat elfordul vagy ugy tesz mintha nem is latott volna.
2017. máj. 17. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy kis idő kell neki, egy picit lassíts te is adj neki időt. Ha látod hogy ilyen akkor hagyd egy picit mert talán egy két hétre szüksége van, aztán ha utána is ilyen akkor meg kérdezd meg nyíltan, hogy mi a baja. Első kapcsolat előtt ez tipikus viselkedés amit a fiú csinál, úgyhogy nyugi.
2017. máj. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!