Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi tortenhetett vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tortenhetett vele?

Figyelt kérdés

Szoval ma taliztam volna egy sráccal, aki itt lakik de a hivatása miatt mindig ingázik, szoval honaponta hazajon 1-2,3 napra.. ugy volt h még vasarnap hajnal 1 koorul beszeltunk, mondta h egy buliba van, es h alig varja h talizzunk hetfon..utanna elaludtam es hajnal 5 kor hivott messengeren de nem vettem fel mert némán volt a telom...azota nincs is fent fészen se... már 1 honapja beszéltük a talit és rosszul esik h igy jott ki.. tuti nem iLyedt be mert nem olyan...szerintetek mi lehet? Ideges vagyok mert megkedveltem nagyon...

L/23

2016. nov. 21. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Be4@szcsiztak, kb 5kor ért haza, most másnapos mint a rosseb és nem is emlékszik, hogy beszéltetek. Hívd fel.
2016. nov. 21. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó szar érzés mi? Én állandóan ezt élem át...
2016. nov. 21. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos teloszamat nem tudom, facebook ra meg 2 napja nem lepett a hivas ota :(
2016. nov. 21. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz. Akkor várni kell.
2016. nov. 21. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én akkor se vettem volna fel hajnali ötkor, ha felébredek a hívásra, nehogy ezen múljon már hogy találkoztok-e, hogy állandóan figyelned kell a telefonra, különben ha lemaradsz a hívásáról, akkor nincs találkozó! Szerintem ha megjelenik, akkor legyél kicsit közömbös, annyira ne erőltesd meg magad a találkozó érdekében, pl ne te rakd át más programodat miatta, ha találkozni akar megoldja...ha meg nem, nem hiszem, hogy olyan akarsz lenni, akinek csak füttyentenek és már szalad is.
2016. nov. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!