Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy verset a lánynak, hogyan adjam oda neki?
Figyelt kérdés
Simán írjam le egy lapra, vagy gépeljem be? Ti milyen formának örülnétek?2021. nov. 30. 19:37
1/10 anonim válasza:
Légy bátor! Iskolában oda mész hozzá és bátran oda adod! Ha meg félős vagy dobd be a postaládába.
2/10 anonim válasza:
szerintem kézzel írd, lehetőleg szépen
3/10 anonim válasza:
A vers már nem trendi... nem rég pont egy csaj kiröhögte a srácot, aki verset írt neki. Régen ez romantikus dolognak számított, de a mai csajoknál vérciki.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 művészlélek a lány, szóval biztos örülni fog neki!
2021. nov. 30. 20:06
5/10 anonim válasza:
Ha nagyon csúnyán írsz, akkor inkább gépeld le. Nem hiszem hogy a vers ne lenne trendi, nekem is írt már a párom és a legjobb barátnőm is úgy jött össze a barátjával, hogy a fiú elhívta sétálni és odaadta neki a verset, aminek az utolsó sorában megkérdezte lesz e a barátnője
7/10 anonim válasza:
Hívd el randizni, randi közben vagy a végén olvasd fel neki, vagy ha bátortalanabb vagy, add a kacsójába egy borítékban. Előnyösebb kézzel írt formában adni, de semmiképp ne valami slendriàn kitépett füzetlap legyen.
8/10 anonim válasza:
Ha szépen írsz, akkor kézzel készítsd el.
A kérdés az, hogy ilyen titokzatos srác akarsz lenni, vagy nyíltan fel akarod vállalni, hogy te írtad? Ha az előbbi, akkor pl. tedd be a táskájába, ha az utóbbi, akkor add oda személyesen.
9/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó ötlet, szerencsés lány, akinek írtad, kívánom, hogy sikeres legyen a gesztus! :) Szerintem is jobb, hogyha élőben nyújtod át neki, valami szép kis pergamenre csinosabb betűkkel, igényesen feljegyezve. Esetleg valamilyen aranyos borítékba is beleteheted, ahogy tetszik. Csak bátran! Értékelni fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!