Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz egy szerelmes verset adni egy lánynak?
Elsősorban lányok válaszát várom, de fiúk tapasztalata is jöhet nyugodtan.
16/F
Nem az.
Bár én soha nem éltem ezzel a lehetőséggel, mert jellemzően aki ezt értékeli, annak kifinomultabb érzéke van az irodalomhoz, és azért nem könnyű jó verset írni. Persze, sokszor már maga a gesztus is sokat jelent, ez is igaz.
Nem az
Én kifejezetten szép gesztusnak tartom
Mondjuk hozzám közel áll az irodalom
De azért azt hozzá kell tenni hogy nem mindenki tudja értékelni és azért az sem mindegy hogy milyen az a vers
És valahogy én még olyan fiúba nem futottam bele akinek olyen szándékai lettek volna felém hogy verset írjanak nekem
Bár lehettek volna
Én személy szerint nagyon örülnék neki és értékelném, hogy nekem írta, és próbált kedveskedni. Nem vagyok az a nyálas típus, de az tuti, hogy ott helyben elolvadnék...
16/l
Nem gáz, csak arra figyelj, hogy milyen a lány. Én mondjuk szóhoz se jutnék, ha kapnék, de vannak akik nem értékelik. Ha jó lányt fogsz ki, jól jársz.
#6 Hol laksz? Odaköltözöm, ha ez ott szokásos 😁😂😃😄😊! A környezetemben rohadt sok fiú van, de kb 1-2ből nézném ki ezt a gesztust, és belőlük sem biztos....😐😕😬😨😢😥😶😞
Szerintem manapság ez fura. Főleg a kapcsolat elején. Ha már több hónapja együtt vagytok és tudod, hogy ő olyan típus aki ennek örül, akkor oké.
Az viszont biztos, hogy egy introvertáltabb lány jobban örül ennek, mint egy extrovertált.
Művészeti körökben esetleg elfogadottabb, de szerintem manapság ez már olyan fura érzést kelt mindenkiben. Túl sok befektetés (nyalás). Vers helyett mondd el neki, hogy mit érzel iránta, akár le is írhatod, de nem kell, hogy rímeljen. Ennek szerintem mindenki jobban örül.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!