Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz lenne ha írok egy verset annak a lánynak, aki tetszik? 15/f
ha nagyon frappáns, seggzabáló verset írsz akkor igen, ha nem akkor nagyon gáz lenne...
pacsi
Ha nagyon szep, vagy otletes akkor nem gaz. Ha sablonos es ilyen
"Miota meglattalak a tuz bennem eg
Egyutt utaznek veled a szerelem tengeren"
tipusu gagyisag, akkor inkabb ne :D Inkabb dolgozz rajta par napot, de akkor eredeti is szep legyen :P A masik meg, nem biztos hogy ertekeli es csak kinevet, mikozben ir egy mosolygos szmajlit. Te tudod milyen tipus.
Egyáltalán nem gáz, hajrá, csak ügyesen!
27/F
Szerintem írhatsz neki, én személy szerint értékelném, ha írna valaki nekem egy verset. Viszont arra ügyelj, hogy ne legyen olyan, ami még nem igazán nektek való, csak ilyen kis aranyos, de nem túl sokat mondó, nehogy bizzar legyen. Ilyesmit például hanyagolj: (Szilágyi Teréz - Vágyom a kezed)
Vágyom a kezed...
vágyom, mint szomjazó vándor a vizet,
vágyom érintésed,
vágyom, mint forró napsütésre,
mely végigsimítja meztelen testemet,
vágyom a hátamon végigsikló ujjaid
puha melegére,
csak egy érintésre,
vágyom az összekulcsolt ujjaink
zsibbadt fájdalmára,
egy átkóstolt éjszakára,
vágyom a rajtam megpihent kezedet,
ahogy magadhoz húz,
ölel és szeret.
Hát igazából a lánytól is függ ,hogy milyen meg szereti e az ilyen dolgokat.
De én is nagyon aranyosnak tartanám főleg a mai világban már nagyon kevés az olyan fiú aki verset írna a lánynak:)
Szóval szerintem ez egy aranyos dolog.
De azért mindenképpen érdemes átgondolni ,hogy a lány örülne e neki manapság már tényleg sajnos sok az olyan lány aki nem értékeli az ilyen dolgokat.
De még vannak normális rendes lányok is:)
Meg persze az,hogy milyen verset akarsz írni .
Az sem mindegy ha van kreativitásod. De mindenképpen ütős legyen.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!