Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt szerelem visszatérhet?
Igazából nem történt semmi köztünk, ami miatt elmúlt volna, minden jó volt, nem hibázott senki.
Úgy fogalmazott, hogy most nem megy neki az egész, és hogy nem érzi magát szerelmesnek. De hogy szerinte neki a fejében kell valamit rendbe raknia, és folytatni szeretné ugyanúgy az egészet, mert nem akar elveszíteni. Én szerelmes vagyok.
Na most visszatérhet egy férfi szerelme? Megéri várni? Vagy inkabb engedjem el, mégha fáj is? Nem tudom mit kellene tennem.
Lány vagyok amúgy😛
Szerintem hagyd és majd lesz valami de közben azért járj nyitott szemmel mert lehet megismerkedsz valakivel.Nem tudhatod hogy ő mibe van,lehet képbe került neki valaki csak meg nem tudja mi lesz de közben kell neki egy tartalékos.
Ha tudsz járj utána nem e ez a helyzet van
Hát, először is meg kell tudnod, hogy ez a duma mennyire valós. Hogy tényleg most egy kis idő kell neki, vagy esetleg más áll a háttérben, amit nem akar elmondani.
Ha ez megvan, akkor végig kell gondolnod, hogy ez a fiú mennyire hűséges. Te ismered, ebben mi nem tudunk segíteni.
A két kérdésre adott választól függetlenül, nagyon javaslom én is, amit az előttem szóló kommentelő is: járj nyitott szemmel!
Viszont! Ez nem azt jelenti, hogy most erezd el a hajam, szabad vagyok ezért minden fűvel-fával...úgyis tudod miről beszélek!
Zárásként csak annyit, hogy a fiúk szeretik, értékelik, ha valaki kitart mellettük, hűséges hozzájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!