Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akit nem tudok elfelejteni 2016ota. Kb semmi közöm nincs hozzá de mégis mindig visszaternek hozzá a gondolataim és a vágyaim. Mit tegyek?
Szia! Nekem is volt / van ilyen nekem 3 évig volt olyan hogy meghaltam úgy szerettem, de ugye akárhányszor elmondtam neki offolot :/ így 2 évig depressziós voltam, mostmár úgy vagyok vele hogy még mindig szeretem, de próbálom elfelejteni majd jön más remélem.
A tapasztalataim alapján, kezdj el vele beszélni, és ha tetszik valj neki, és reméljük jó lesz, na de jön a DE gondolj bele abba hogy ha össze jösz a sráccal a barátnődnek hogy fog tetszeni és hogy fog neked tetszeni ha ő fog vele össze jönni?
Ha meg elakarod felejteni, sok idő után :)
18/F
Köszönöm a válaszod!:)
Én nem igazán szoktam kezdeményezni vagy ilyesmi,de így nem is szeretnék,hogy a barátnőmnek is tetszik..Inkább lehet a sorsra bíznám a dolgot.Már mondtam a barátnőmnek azt,hogy ő jöjjön össze vele mert akkor meglátnám,hogy osszeillenek e és ha igen akkor hagyom a dolgot de ha nem,akkor úgyis mesélne róla meg ilyesmi..A napokban beszélt arról hogy szeretne a sráccal találkozni,viszont nem egyedül.En szívesen elmennék vele de nem tudom hogy jó ötlet-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!