Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Visszatért az ex a gondolatokba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatért az ex a gondolatokba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy olyan problémám, hogy 2 hónapja szakítottam a barátnőmmel, rá 1 hétre összejöttem másik lánnyal, nagyon jól elvagyunk, de sajnos 1-2 napja folyamatosan az ex jár a fejembe, pedig olyat tett, ami megbocsáthatatlan. Sajnos utálja a szüleimet, és ultimátumot kaptam, hogy vagy ő, vagy a családom. Itt aznap kirúgtam, de ezen kívül a kapcsolat tökéletes volt, szerettük nagyon egymást, és hiányzunk egymásnak a mai napig, de nem birja elviselni ha a szüleimmel tartom a kapcsolatot.

Sajnos elkövettem egy olyan hibát, hogy ma ráírtam, és találkozni hívtam, holott 2 hónapja 1 szót sem váltottunk. Írtam neki hogy hiányzik, erre írta hogy én is neki, még mindig szeret, de a szüleimet nem tudja elfogadni, undorodik tőlük.

Az új lány még nem találkozott velük, csak én az övéivel. De a probléma az, hogy nagyon sokat gondolok rá, és még mindig szeretem. Mihez kezdjek?

23F, az ex 20N, a mostani 17N

2017. dec. 15. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Hát, eléggé elb4sztad.. több hibát is elkövettél..

1: a zsarnok családodat választotta amikor nagyon szerettétek egymást (nem akarok ebbe belemenni, nem tudom hogy ki utálta jogosan a másikat meg hogy most melyik fél az amelyik jól látja a dolgot, de ez alapján a család a hibás)

2: rá 1 hétre összejöttél valaki mással.. ilyet SOHA semmiképpen sem szabad... Le kell normálisan ülepedni a dolgoknak, ha 1 hét után már egyből jól is érzed magad, hidd el csak olyan hirtelen jól lét, aztán megint nagyon fog hiányozni :/ és felejtésnek sem jó ha mást keresel.

Szerintem mindenképp szakíts a mostani lánnyal, nem is értem hogy ment bele így hogy 1 hete még más párod volt (mondjuk 17 évesen még biztos jó naiv). aztán majd lesz valami a régebbivel (vagy nem, de akkor se keress egyből mást)

2017. dec. 15. 23:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Félreértetted az elsőt, a lány adott ultimátumot, hogy vagy őt választom, vagy a saját családomat.

A másodikkal egyet érted, de könnyebbnek tünt.

2017. dec. 15. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi van a családoddal?
2017. dec. 15. 23:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nagyképüek. Sok a pénzünk nem tagadom, és szeret nagyzolni hogy mit nekem egy millió, megveszlek kilóra stb, ilyesmi poénokat szokott elsütni, és ez nem tetszik neki.
2017. dec. 15. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Első vagyok.

Ez esetben is úgy gondolom hogy szakíts a mostani lánnyal, és ha mások szerint és szerinted sem borzalmas a családod, akkor a csajjal van baj és már nem nagyon kéne semminek lennie (szerintem). Csak legyél túl rajta és egy ideig ne legyen senkid.

2017. dec. 15. 23:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, de az a baj, hogy túlságosan szeretem, és ő is engem. Viszont a késöbbiekben ez gondot fog okozni, hogy nem fogadja el a családomat.
2017. dec. 16. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Furcsa hozzáállás, hogy téged szeret, de ilyen elfogadhatatlan ultimátumot ad! Aki szeret, az nem ad ultimátumot, és nem gondolja, hogy fontosabb lehet neked, mint a családod. Utálhatja a családodat, nem kell velük találkoznia, de téged nem tilthat el tőlük! Ez rendkívül agresszív. Ezzel a lánnyal nem járnál jól, nem érdemel szeretetet.
2017. dec. 16. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!