Van olyan, akinek Duphaston vagy Utro mellett pár hét után visszatért a barnázás? Megmaradt a babátok?
Tuszorepedestol szedtem 3x1 utrot
Igyis tobbszor barnáztam
4,6,7,9hetesen de nemsokat csak egy tisztasági kellett. Volt h csak wc papiron látszott
Én az utro mellett is végig barnáztam. De nekem "csak megerősítés" képpen kellett szednem, mert hematómám volt. Az meg ugye folyamatosan ürült. És azért kellett szednem, hogy a baba jobban meg tudjon kapaszkodni, így kevesebb esély volt így rá, hogy lelökődik a vérzéssel együtt.
Szóval bármilyen dózisban szedtem volna, lett volna vérzésem...
Nem tudják mi okozza, mert hematómát nem láttak.
6. héten kezdődött, akkor pár nap alatt elmúlt és most a 10. hét végén jött elő újra. Csak a wc papíron látszik és nem minden alkalommal, de nagyon ijesztő...
Én 8 hetes vagyok, nálam szinte ugyanez van. Szedek progipótlást 3 hete, de azóta is barnázok ugyanúgy. A doki nem tudja az okát. Baba jól van, szívhangja is van. Legalábbis 1 hete ez volt.
Megőrülök ettől a bizonytalanságtól a következő UH-ig.
Drukkolok magunknak.
Legközelebb sajnos csak 19-én megyek ultrahangra, aztán 27-én, ha minden rendben.
Örökkévalóságnak tűnik, főleg, hogy itthon kell feküdnöm.
Én is drukkolok neked!
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon hasznos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!