Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy csináljam ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam ezt?

Figyelt kérdés

Most lett először olyan barátom, akit a szüleim egyáltalán nem ismernek. Az előzőnél ennyivel könnyebb volt, mert ismerték egymást eléggé régebbről is. Na de most meg már mivel, hogy régóta találkozgatunk, jártunk kávézókba, éttermekbe, elmentünk sétálni, autókázni. Azóta pedig már eléggé hideg van mostanság, hogy így legyen, meg nálunk este 8után nem dolgozik a vírus miatt semmi az utóbbi 1-2 hétben. Gondoltam, hogy mostmár elhívom magamhoz, hogy ne fázzunk. Csak azt nem bírom megcsinálni, hogy akkor hívom el, amikor nincs itthon senki, mert olyan nagyon ritkán van. Tehát csakis akkor bírom, amikor itthon van valaki, be kellene mutatnom, de ezt az egészet nem tudom elképzelni, hogy hogy lesz. Amikor ideér, akkor rögtön? Vagy menjünk a szobámba és inkább később? Vagy mit kellene mondanom ilyenkor amikor bemutatom? Hogy történik ez az egész szituáció?

Attól is félek, hogy anyu majd beremekel nekem valamit, mert mindig szeret a fiúval valahogy piszkálni engem találkozások után

2021. nov. 20. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezek olyan dolgok amikre mindenképp sor kerül jobb esetben. Egyébként meg simán elhívod magadhoz, attól meg jogosan félsz hogy mit szólnak hozzá a szüleid ez mindenkiben bent van. Jó nekem annyiból könnyebb ez hogy férfi vagyok, ha hozok egy nőt apám még meg is dicsér :D

Persze nálunk is volt olyan hogy anyám utálta mondjuk a csajt..de ez hamar ki is derült.

2021. nov. 20. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Szólsz a szüleidnek, hogy elhívod a barátod, amikor odaér, akkor rögtön bemutatod és esetleg egy kis beszélgetés után elvonultok a szobádba :D
2021. nov. 20. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!