Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele????
Szia!
Engedd el azt a srácot. Egyáltalán nem éri meg ilyenek miatt szenvedni. Én is voltam ebben a cipőben, nem is egyszer. Ezzel csak magadat kínzod. Hidd el jönni fog olyan ember az életedben, aki megérdemel tőled mindent. Még nagyon fiatal vagy.
Évekig szenvedtem, azért mert görcsösen kerestem a szerelmet. Minden barátomnak volt párja és én emiatt rosszul éreztem magam, hogy nekem nincs. Aztán úgy voltam vele, hogy leszarom. Nem keresem tovább, majd jön, ha jönnie kell. Miután már nem kerestem, meglepetés szerűen állított be.
Szóval fel a fejjel, és hagyd hogy magától történjenek a dolgok. Ne akard keresni a szerelmet, mert akkor sosem fog beteljesülni. Hidd el, utána rájössz, hogy megérte türelmesnek lenni😌
18/L
Ha nem is ismeritek egymást, nem is beszéltetek, akkor maximum egy ideába, egy elképzelt valakibe vagy szerelmes, nem a srácba.
A leírtak alapján az egy elég erős köteléknek tűnik.
Inkább lépj tovább és találj valaki mást.
3-as nagyon jól mondja! Ez biztosan nem igazi szerelem, csak abba a valakibe vagy szerelmes, akinek elképzeled a srácot. Lehet,hogy igazából egy alacsony érzelmi intelligenciájú kontrollmániás fasz. Képzeld ezt, és hátha úgy el tudod felejteni.
16 l
Engedd el.
Más lány érdekli, jóval feletted van osztály szinten, korban is.
Nem egy ligában mozogtok.
Plusz most nem tudom mennyi idős vagy, de ha gimiről is beszélünk akkor már csak egy év és úgyis megy egyetemre, onnantól meg lőttek mindennek.
Tini vagy, tombolnak benned a hormonok így akarva, akaratlanul de mindig lesz egy személy akire csorgatni fogod a nyálad.
Vagy odalépsz és bámuláson kívül teszel is azért, hogy közelebb kerülj a személy felé, vagy engedd el a dolgot.
Plusz, ha erőlteted ezt a párkapcsolat témát akkor csak falakba fogsz ütközni.
Ne görcsölj rá, ne is foglalkozz a témával aktívan és majd pont akkor fog beállítani a személy akire mindig is vágytál, amikor pont nem számítasz rá.
Valószínűleg akkor most fogsz abba a bizonyos erdőbe tátott szájjal besétálni, de figyelj, egyszer élünk, hajrá!
Egy kis "kedvcsináló" - a film címe megy a crush hadművelethez :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!