Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a fiúk?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal és írta,hogy szép vagyok én erre írtam ,hogy Oh nem vagyok külsőleg egy szép ember és ezt azóta se nézte meg nem írt rá de közben instàn a storymat megnézte vajon miért csinálja ezt?2021. okt. 1. 17:25
1/5 anonim válasza:
Lehet elfoglalt és a sztorid megtekintésére még volt ideje, vagy pedig gondolkozik még, hogy mit írjon vissza neked és addig még nem tud mit válaszolni, addig sokan nem szokták megnyitni az üzenetet, mert különben ha megnyitnák válasz nélkül azt jelentené, hogy bocsi nem akarok veled kommunikálni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak vár, hogy teszel-e valamit. 15/F
3/5 anonim válasza:
Nem csinálják, ez a fiú csinálja. Nem szeretjük ha valaki leszólja magát, eléggé visszataszító. Beszélj kicsit több önbizalommal, ehelyett visszaírhattad volna hogy jól esik hogy így gondolja és hogy téged mi fogott meg benne (mi az ami tetszik rajta/benne).
5/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem nagyon fontos lenne, hogy tudj egy bokot fogadni. Ilyet nem azert mondanak, hogy aztan gyozkodhessen is az igazarol, csak kedveskedik. Szerintem irj ra kicsit kesobb, hogy atlenduljetek ezen es ezt a hibat ne kovesd el meg1szer :) sok sikert, az elet egy nagy tanulas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!