Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a koliba megtetszik valaki, hogy menjek oda hozzá beszélgetni? Vagy mit csináljak? L
Figyelt kérdés
sokszor van az hogy latok valakit, es mondjuk tetszik is… és oda akarok menni hozzá, de nem tudom hogyan :c
Tudom mondtak mar hogy nem a lanynak kene, dehat en szeretnek kezdmenyezni.
2021. nov. 2. 20:47
1/3 anonim válasza:
Csak kérdezd meg hogy lenne-e kedve beszélgetni.
Vagy akár azt is mondhatod hogy eltévedtél.
2/3 anonim válasza:
Kérj tőle segítséget valamiben, amivel felhívhatod magadhoz. Ott már tudtok kettesben beszélgetni, ráadásul ha még ott is marad egy ideig, akkor valószínüleg jól érzi magát a helyzetben. Ha ennyire nem akarod bonyolítani, akkor jó az is, amit #1-es írt, vagy meghívhatod valamire.:)
3/3 anonim válasza:
Én azt kérdezném meg tőle, hogy tudna-e segíteni valamilyen feladat megoldásában. "Mert azt hallottad, hogy ő jártas ilyesmiben..."
Hallottad a fenét, de valahogyan el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!