Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond, hogy beleszerettem Lil Peep-be?🥀🥺⛓️
Már május óta nagyon tetszik, és akárhogy próbálom nem tudom elfelejteni...Nagyon szeretem...
Ötlet?
Semennyire. Majd felnősz és elmúlnak ezek a "celebbe vagyok halálosan szerelmes" dolgok.
Mindenféle rosszindulat nélkül mondom, tényleg.
Arról nem is beszélve, hogy ez nagy eséllyel nem szerelem csak túlzott rajongás. Ami szintén nem tart örökké. :)
Egyikőtök sem ismerte, még csak nem is beszélt vele személyesen! Tehát halványlila gőze sincs itt senkinek, hogy jó vagy rossz ember volt e. Egyébként az, hogy milyen szereket fogyasztott, vagy volt rendőrségi ügye nem jelenti azt hogy rossz ember volt. Nyilván nem jó dolog.
Plusz egy infó: Halottról vagy jót vagy semmit sem.
Ja szóval érvénybe lép itt is a ,,amíg éltem kutyát nem érdekeltem és szidtak most hogy meghaltam szenté vagyok avatva” parancs?
Amúgy csak szólok hogy senki nem mondta hogy rossz ember, bár ilyen kiindulási alappal jónak se nagyon mondanám de ez szubjektív. Én csak azt mondtam hogy nem hiszem hogy egy ilyen embert kéne bálványoznia. Persze mindenkinek szíve joga csak ne túlozzunk akkor hogy milyen nagyon jó ember volt stb.
Ezzel nem is írtál semmi rosszat, hogy nem kéne bálványoznia.
Viszont meghalt, tehát minek szidni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!