Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jó jel egy fiúnál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó jel egy fiúnál?

Figyelt kérdés
Az történet hogy ő állt a szekrényénél én meg nem messze tőle és hát valljuk be néztem. Aztán ezt észre vette és után viszonylag sok ideig néztük egymást. És ez megismétlődött még 2-szer. Meg azt is észrevettem hogy az utolsó kettőnél egyenesen rám nézett és nem pedig valahova és onnan rám tévedt a tekeintete hanem egyenesen rám. Nem tudom lehet hogy azért mert miért nézem mert már kb év eleje óta folyton őt nézem. Vagy az is lehet hogy bejövök neki?

2021. nov. 4. 04:43
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem, ez egy jó jel. Esetleg ha gondolod írj rá, vagy menj oda hozzá és kiderül, nincs veszíteni valód. Vagy ha még nem akarsz akkor figyeld még egy kicsit, kezdeményezz szemkontaktust, és a végén lehet még ő ír rád. ;)
2021. nov. 4. 06:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kövesd be instán vagy jelöld be facen. Ha akar valamit úgy is írni fog vagy reagálni valamire. Ha merészebb vagy,akkor köszönj neki legközelebb és nézd meg a reakcióját.
2021. nov. 4. 08:00
 3/6 anonim válasza:
Mindenképp jó jel a szemkontaktus én is csak azt tudnám javasolni, hogy kezdeményezz nyugodtan, mosolyogj rá veszteni valód nincs! :)
2021. nov. 4. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Vannak emberek akik csak azért bámulnak vissza mert nem értik mit csinálsz...Én egész eddigi életemben ha észre vettem hogy valaki bámul a szemébe nézve csináltam ugyan azt amíg elnem nézett máshova...De soha nem azért mert tetszett az adott illető...

Ezt nem venném még egy teljes jelnek. Mosolygot közben?

2021. nov. 4. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyetemen volt par szemkontaktus egy lannyal orara varva,akit elotte meg sosem lattam. Nem volt kulsore az esetem,de megis osszeneztunk parszor es ugy ereztem,hogy megakarom ismerni. Fiukent en tettem meg az elso lepeseket es pozitivan csalodtam benne. Azota kavarunk es 2x aludt nalam,voltunk moziba,kajazni..stb. Megkerdeztem tole,hogyha en nem kozeledtem volna fele,akkor mit csinalt volna. Azt mondta,hogy bejelolt/bekovetett volna,mivel azokbol lehet a legjobb dolog,ha szemkontaktusokbol indul az egesz.:) Tehat valahogy kozeledj fele,ha felkeltette az erdeklodesed.
2021. nov. 4. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkoztam azon hogy mi van ha azért néz mert furának gondol de akkor gondolom nem nézett volna vissza rám 2-szer is
2021. nov. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!