Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elengedni?
El kell távolodni tőle minél messzebbre, hogy a létezéséről se tudj, főleg ne a lehetséges pasijairól. Nem csak élőben, de neten se nézegetni mit csinál, kivel és hol van. Nem adtál magadnak időt míg lezárod, ezért 2 év után is szenvedsz.
Nem tudod az érzéseidet kikapcsolni, nem tudsz vele barát maradni míg szerelmes vagy belé.
Úgyanígy vagyok csak fordítva (én vagyok a lány) és nálam is kb 2 éve talán kicsivel több, tetszett meg.
Tényleg igaza van az elsőnek, szépen lassan minden kapcsolatot meg kell szakítani vele, és idővel könnyebb lesz.
Mondjuk még nekem se sikerült teljesen elfelejteni őt, de már sokkal jobb mint régen.
Ezt csak azért mondtam el hogy lásd hogy nem lehetetlen.
És ami fontos hogy maradj erős, ha esetleg még valamiben tudok segíteni írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!