Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elengedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elengedni?

Figyelt kérdés
Nem tudok elfelejteni egy lányt, két éve szerelmes vagyok belé. Nem volt köztünk semmi de nagyon jóban vagyunk egymas legjobb barátai. Van egy fiú akivel egész komolyra kezd neki fordulni. És én teljesen összeomlottam ettől
2021. okt. 28. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

El kell távolodni tőle minél messzebbre, hogy a létezéséről se tudj, főleg ne a lehetséges pasijairól. Nem csak élőben, de neten se nézegetni mit csinál, kivel és hol van. Nem adtál magadnak időt míg lezárod, ezért 2 év után is szenvedsz.

Nem tudod az érzéseidet kikapcsolni, nem tudsz vele barát maradni míg szerelmes vagy belé.

2021. okt. 28. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgyanígy vagyok csak fordítva (én vagyok a lány) és nálam is kb 2 éve talán kicsivel több, tetszett meg.

Tényleg igaza van az elsőnek, szépen lassan minden kapcsolatot meg kell szakítani vele, és idővel könnyebb lesz.

Mondjuk még nekem se sikerült teljesen elfelejteni őt, de már sokkal jobb mint régen.

Ezt csak azért mondtam el hogy lásd hogy nem lehetetlen.

És ami fontos hogy maradj erős, ha esetleg még valamiben tudok segíteni írj nyugodtan :)

2021. okt. 28. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj távol maradni tőle. Úgy sokkal könnyebb. Amúgy ő az osztálytársad?
2021. okt. 29. 12:49
 4/4 anonim válasza:
Ha gondolod segítek ki csinálni a srácot. Amúgy manifesztálj.
2021. nov. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!