Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok ugy hogy nem tudtatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok ugy hogy nem tudtatok elengedni valakit magatok mellől? 18F

Figyelt kérdés
tobb mint egy eve vagyok egy lannyal es mar tobbszor eljatszotta a bizalmam mindig megbocsajtottam. de mar nem tudja visszaszerezni en igy erzek egyszeruen mar nem tudokmbenne bizni annak ellenére hogy egy ideje minden fasza. Egyszeruen tudom hogy ez a kapcsolat a veget jarja megsem tudom elengedni tulsagosan jo erzes az hogy van nekem. első szerelmem meg nemmvolt velem ilyen csak kivancsi vagyok ki mit mond erre

2021. aug. 13. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt olyan barátnőm akivel 1 hónapig minden nap egyszer szakítottunk,és jöttünk össze,már mindenki kinevetett minket..mi meg halálosan komolyan harcoltunk az elemekkel :D...egyszóval ki.aszot hülyék voltunk.

Na már most ezt senkiért nem csinálnám meg újra,szóval volt,de elég nagy hülyeség az egész.

2021. aug. 13. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is sokat vitazok vele mar minden szaron egyszeruen kiidegeljuk egymast tudom hogy veget kene vetni neki ennek ellenére lehet hulye vagyok.... de szeretem es nem megy vele se jo de nelkule se
2021. aug. 13. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki, hogy ez nagyon rossz érzés, hogy eljátszotta a bizalmadat, és talán még 1 esélyt adhatsz neki, de haazt is eljátsza, szakíts vele. Nehéz ilyenkor amikor szerelmes vagy belé, de nem lehet ilyen kapcsolatot ápolni.
2021. aug. 16. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Az van hogy tudja hogy eljatszotta es hogy ez nekem szar igazabol par honapja volt az utolso hogy atbaszottt es elvarja h felejtsem el es bizzak meg benne ugyan ugy... csak mar nem tudok akarok en hinni neki de mindig megvan a kétely. Szakitanom kellene vele de nem tudom megtenni annyira szeretem de ez hosszutavon sot mar a kozeljovoben is rossz lesz
2021. aug. 22. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy hiába szereted, szakítanod kell vele, csak gondold el, hogy vele maradsz, és még egy csomószir összetöri a szived, az milyen szar érzés lenne már. Ez van.
2021. okt. 10. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!