Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és a nyáron megismertem egy fiút akit nagyon megszerettem, de egy hete megkértem hogy tiltson le mert nem akartam látni, hogy fent van de már nem beszéltünk annyit, de nagyon hiányzik nem tudom elengedni írjak neki még vagy ne?
Ne keresd, zárd le a kapcsolatot.
Ffi.
Már ott elbukik a történek hogy; "megkértem tiltson le". Mert minek is?
Mindig is egy utolsó gyerekes, gyáva dolognak tartottam ezt a tiltogatást. Életemben egyetlenegyszer tiltottam le valakit, azt is azért mert kiderült betegesen követ, majd miután rájött hogy sem facen, sem instán nem talál rólam semmit és nem fog tudni rólam semmit, ismerőseimre irogatott rá információkért. Na ez jogos indok!
20 évesen bőven több eszed lehetne, már csak ebben is és abból a szempontból is, hogy ennyire ne tudd eldönteni mit akarsz.
Ha ilyen vagy, felesleges keresned, a hisztériáddal úgy is elb.sznád.
A 2/2 jól írja!
Ahogy te is írod a srác véleményét, gondolom a tipikus mindenen drámázó kislány lehetsz. Engedd el ezt, ez senkinek sem kell. Műsornak barátnők között akik hasonló szinten vannak eseteleg jó, de egyébként csak magadat járatod le.
MINDEZT mielőtt félreérted NEM(!!!) rosszból mondom.
Csak gondold át, mert nem bántani akarlak.
Tudatod velünk, hogyan döntöttél?
Rágjad át magad a válaszokon, mert jóakarat van bennük és nem sértés, még ha egyik-másik nyers is, de a valóságot mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!