Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves vagyok és a nyáron...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok és a nyáron megismertem egy fiút akit nagyon megszerettem, de egy hete megkértem hogy tiltson le mert nem akartam látni, hogy fent van de már nem beszéltünk annyit, de nagyon hiányzik nem tudom elengedni írjak neki még vagy ne?

Figyelt kérdés
Viszont egy hete megkértem hogy tiltson le mert nem akartam látni ha fent van és nem írt nem beszéltünk már annyit ő a munkára fogta, de közben mégis folyamatosan fent volt. De nagyon hiányzik nekem nem tudom elengedni tényleg úgy érzem hogy a másik felem ilyet még nem éreztem. Nem akarom elengedni. Ő rám fogja hogy miattam nem tudunk együtt lenni mert hogy vitázok olyanon hogy miért nem ír, de nem esik jól hogy már nem beszéltünk annyit talik nagyon jók voltak de beszélni már mégsem beszéltünk annyit. Most keressem fel még utoljára vagy ne?
2021. aug. 12. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Ne keresd, zárd le a kapcsolatot.

Ffi.

2021. aug. 12. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Hát elég hisztisnek tűnsz, az tény. Ezen próbálj meg változtatni. Fogadd el, hogy nem te vagy a világ közepe, akkor ír, ha ráér. Egyezzetek ki, hogy napi 1 írásnál nem vársz tőle többet. Ha akar még valamit, ezt a szintet talán tudja hozni.
2021. aug. 12. 19:19
 3/9 anonim válasza:
100%

Már ott elbukik a történek hogy; "megkértem tiltson le". Mert minek is?

Mindig is egy utolsó gyerekes, gyáva dolognak tartottam ezt a tiltogatást. Életemben egyetlenegyszer tiltottam le valakit, azt is azért mert kiderült betegesen követ, majd miután rájött hogy sem facen, sem instán nem talál rólam semmit és nem fog tudni rólam semmit, ismerőseimre irogatott rá információkért. Na ez jogos indok!

20 évesen bőven több eszed lehetne, már csak ebben is és abból a szempontból is, hogy ennyire ne tudd eldönteni mit akarsz.

Ha ilyen vagy, felesleges keresned, a hisztériáddal úgy is elb.sznád.

A 2/2 jól írja!

Ahogy te is írod a srác véleményét, gondolom a tipikus mindenen drámázó kislány lehetsz. Engedd el ezt, ez senkinek sem kell. Műsornak barátnők között akik hasonló szinten vannak eseteleg jó, de egyébként csak magadat járatod le.

MINDEZT mielőtt félreérted NEM(!!!) rosszból mondom.

Csak gondold át, mert nem bántani akarlak.

2021. aug. 12. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Majd talalsz magadnak egy szoke herceget aki annyira tart fontosnak mint te ot meg sirlva kefelsz vele olyan jo, es ez a trutyi akit most kedvelsz ugy el lesz felejtve, hogy a nevet sem fogod tudni megmondani majd.
2021. aug. 12. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon buta vagy. Szerintem a srac érdekében hagyd őt .
2021. aug. 12. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jöttetek ki végül jól , akkor hagyd.
2021. aug. 13. 01:21
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Tudatod velünk, hogyan döntöttél?

Rágjad át magad a válaszokon, mert jóakarat van bennük és nem sértés, még ha egyik-másik nyers is, de a valóságot mutatja.

2021. aug. 13. 09:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül írtam neki és válaszolt hogy fél ha most enged nekem akkor mégis ugyanaz lesz mint eddig.. de nem mert kell nekem Ő és be fogom bizonyítani, és köszönöm a válaszokat tényleg fel kell hogy nőjek és itt az ideje úgy érzem.
2021. aug. 13. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Ezzel konkrétan visszalökted magad a gödörbe. Így sosem fogod tudni elengedni. Ez a srác már nem akar tőled semmit, tovább kell lépned.
2021. aug. 13. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!