Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tenni?? Múltat egyszerűen nem tudom elengedni akárhogy akarom.
Arról van szó, hogy barátnőm egyszer felrelepett szét mentünk nem telt el sok idő kb 1 hónap ( lehet annyi sem)
Felkeresett, hogy nem e kaphat egy újabb esélyt többet ilyen nem fordul elő így úgy megbánta (azóta is együtt vagyunk 2 éve már)
Azonban nem tudok benne teljesen megbízni ez véget elég gyakoriak a viták van olyan időszak, hogy mindennaposak van olyan is, hogy napokig nem békülünk ki.
Legtöbb vitánál szoba kerül a múlt is
(elmúlt 2 évben valóban nem történt megcsalás még arra utaló sem jel volt)
Van őszinte megbánás és "megjavulás". A Te eseted is ilyen lehet.
Azt viszont nagy csacsiságnak tartom, hogy ha őszintén megbánta, azóta nem csinálta, Te pedig felhánytorgatod neki.
Szerintem nagyon szerethet téged, ha ilyenek után (pl. napokig nem beszéltek) még mindig melletted van. Kár a múlttal mérgezni a mai viszonyt. Szokj le róla.
Ffi.
Hagyd, esélyt se kellet volna adni neki, jön egy szép tónusos fiatalember, és újra ez lesz:D
Sőt, téged is zavar.
Én pont ezért nem fogadnam vissza. Nem tudnék benne újra megbízni. A megbocsátás még úgy ahogy menne, de az hogy ugyanaz a bizalom legyen, az nem.
Sokkal jobb lenne neked nélküle. Gyászold meg, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!