Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a féltékenység határai? Ti elengednétek a párotokat egy ellenkező neművel valahova? Én fiú vagyok, és a barátnőm kiakar menni az egyik fiú haverjával hogy megtanítsa őt motorozni. De a fiú látom hogy többet akar tőle..Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 14:24
41/51 A kérdező kommentje:
Azóta a fiú elmondta neki az érzéseit hogy összeakar jönni vele..Azt mondta a barátnőm a srácnak, hogy nem akarja elhagyni a barátját (azaz engem). Szerintem a témát már itt lezárom. Köszönöm tényleg mindenkinek a segítséget, nagyon hálás vagyok nektek! <3
2021. okt. 25. 19:57
42/51 anonim válasza:
Csak ennyit mondott?
Hogy nem akar elhagyni téged?
43/51 anonim válasza:
És ezek után is fogja tanítani motorozni?
44/51 A kérdező kommentje:
Hát mit mondjon még? Nyitott a barátságokra, de úgy látszik tényleg nem akar többet..Komplikáltak a nők
2021. okt. 25. 20:47
45/51 anonim válasza:
Dehogyis. Ez pont nem komplikált.
Ha csak annyi az oka, hogy nem akar elhagyni...ezt lehetett volna komolyabban is kifejezni, mint "van egy fiú, akivel járok,és akit szeretek, úgyhogy, motoroscsavo, ne is álmodj róla "
Ehelyett, csak nem akar elhagyni :(
46/51 A kérdező kommentje:
Hát ez már csak nézőpont kérdése szerintem hogy hogyan írta le neki. A lényeg ugyanaz, de igen igazad van.
2021. okt. 25. 21:23
47/51 A kérdező kommentje:
Új infó: Tegnap 6 órát hívásozott ezzel a sráccal
2021. okt. 28. 15:49
49/51 A kérdező kommentje:
2 év után nehéz elhagyni
2021. okt. 28. 16:08
50/51 anonim válasza:
Csak nem telefonon keresztül tanította motorozni?;)
Mondom én,hogy az már sántít, ha csak annyit mond, "nem akarja elhagyni a barátját " :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!