Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a fiú haverjaival ment bulizni, táncoltak más lányokkal is. Oka van annak hogy féltékeny legyek?
Figyelt kérdés
Nem a megcsalós fajta. Mesélte hogy táncoltak más lányokkal, természetesen nem kavartak. Illedelmesen puszival elköszöntek egymástól. A csajnak is volt barátja
De én ettől is kiakadtam. Nyilván ez olyan elköszönős puszi mintha ismerőssel találkozol
Na meg elmondta
Mit gondoltok? Túlreagálom?
Nekem az se fér bele hogy mással táncoljak...
Jó a kapcsolat, ezt is megbeszéltük
2021. júl. 19. 23:01
1/7 A kérdező kommentje:
Azt is elmondta hogy nehogy kiakadjak ezen, hiszen csak az én privilégiumom a csók, a szeretkezés, és sose tenne ilyet. De mégis, baromira rosszul esett ez. Én meg direkt kerülöm ezeket a helyzeteket, beszédbe se szeretek belemenni idegen fiúkkal, mert nem érzem “korrektnek”
2021. júl. 19. 23:02
3/7 anonim válasza:
Az semmi hogy táncol lánnyal az nem megcsalás túl reagálod
4/7 anonim válasza:
Szerintem van rá okod. Én is kiakadnék.
5/7 anonim válasza:
Okod van rá, de őszintén, ha megcsalt volna akkor nem mondja el. Ha esetleg te táncoltál volna egy sráccal a buliban, te nem mondtad volna el neki?
6/7 anonim válasza:
szerintem túl reagálod.
persze, mással táncolt, az enyhe féltékenység még okés, de ennyit nem kell agyalni rajta. elmondta neked, próbált őszinte lenni, hogy elnyerje a bizalmadat. mégsem sikerült neki, úgy látszik, mert ezen agyalsz.
vigyázz, mert ha minden ilyen esetet túlreagálsz, akkor meg fog unni.
18l
7/7 anonim válasza:
Attól, hogy nem számít ez megcsalásnak, ugyanúgy rosszul eshet. Beszéld meg vele, hogy több ilyet ne csináljon. Mit szólna ha fordítva történt volna a dolog és te puszilgattál volna egy másik fiút?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!