Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mik a féltékenység határai?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a féltékenység határai? Ti elengednétek a párotokat egy ellenkező neművel valahova? Én fiú vagyok, és a barátnőm kiakar menni az egyik fiú haverjával hogy megtanítsa őt motorozni. De a fiú látom hogy többet akar tőle..Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 14:24
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
28%
Nem randizni megy, meg “találkozgatni”, simán csak Találkozik egy baráttal. Hányadik században vagyunk bakker?
2021. okt. 24. 20:45
 32/51 anonim ***** válasza:
60%

(Nem olvastam el minden választ, ezért elnézést, ha más is írta már ezt.)

Menj ki velük te is. Ez nem egy privát program, nem bizalmas beszélgetésre mennek, hanem motorozni. Legyél ott, ennyi elég. Ha a barátnőd kérdezni, hogy miért mész te is, mondd meg neki, hogy csak egyszerűen kíváncsi vagy.

2021. okt. 24. 23:54
 33/51 anonim ***** válasza:
66%

Mondd meg a lánynak, hogy vagy te is elmész velük, bárhová is hívja az a srác, vagy részedről ennyi volt.

Akár azt is megteheted, hogy nem durván, de azért határozottan ráírsz a srácra: "Légyszi hagyd békén a barátnőmet!"

2021. okt. 25. 00:06
 34/51 anonim ***** válasza:
58%
Atyaisten... Agyf*szt kapok néhány kommenttől. Mondd meg a barátnődnek, hogy hogy érzzel. Neki nem kötelessége otthon maradni ezért, vagy dédelgetni az üldözési mániádat. Azért mert szeretne egy hobbyt, még nem fog megcsalni ha lát egy másik srácot. Ez tényleg csak téged minősít, és ha ennyire nem vagy készen arra hogy bízz valakiben akkor szakíta, mert nem vagy készen egy kapcsolatra és ez a csajjal sem fair. De hogy gondolja itt valaki hogy neked bármi közöd van ahhoz hogy kivel találkozik? Ez egy kapcsolat, nem tulajdonjog.
2021. okt. 25. 08:00
 35/51 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ. A barátnőmnek van egy fiú haverja akivel kb 10 éves koruk óta legjobb barátok. Vele bármikor elengedem. Ismerem a srácot, bízom bennünk, tudom hogy nem mászna rà a barátnőmre. De valami nyomulós taggal nem örülnék ha el akarna menni, és elnis mondanám hogy bánt engem. De nem tiltanám meg, mert tudom hogy tiszteletben tartja, nem olyan lány, aki kéreti magát és más srácoknak játsza az agyát.
2021. okt. 25. 10:06
 36/51 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy ezt a srácot nem régóta ismeri, és eléggé nyomul rá a gyerek..
2021. okt. 25. 16:27
 37/51 anonim ***** válasza:
94%
Ha szeret a barátnőd, nincs baj. Mit válaszolt a srácnak? Elment vele?
2021. okt. 25. 16:30
 38/51 anonim ***** válasza:
83%
A barátnőddel szerintem ne szakíts, mert akkor az a hülyegyerek eléri a célját. Próbálj lezárni minden lehetőséget, de ne a lányt tiltsd el tőle, hiszen azt nem teheted, viszont ott lehetsz harmadiknak, hogy semmi se történjen köztük.
2021. okt. 25. 16:37
 39/51 anonim ***** válasza:
78%
Én alapból nem találkozgatok más fiúkkal, de ha úgyis lenne, és a barátomat zavarná, azonnal lemondanám az egészet. Számomra sokkal fontosabb a párom, mint holmi random srác. Ha egy kicsit is szeret, és figyelemmel van az érzéseidre, nem kell kérned, magától fogja elutasítani a palit.
2021. okt. 25. 17:04
 40/51 anonim ***** válasza:
56%

Az meg másik dolog, hogy ez az idegen fiú motorozni tanítja.

Milyen motorral és miért?

Aztán a lány is illegálisan akar motorozni a földutakon?

Mert jogsija nem lesz ettől ettől fiútól, abban meg mi a pláne? Akkor már inkább tanulna autósiskolánál, kapna egy jogsit,és bárhol mehetne, bárhogy...ha komolyan szeretne motorozni.

De azért figyelj, kérdező. Még ha ez az idegen srác nem is akarna többet a barátnődtől, könnyen lehet, hogy ő viszont igen.

15-17 éves kor között elég menő az összes motorosfiú, és a legtöbb lánynak imponál a dolog. Hát még ha egy motorosfiu tanítja meg ;)

2021. okt. 25. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!