Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt 16-17 éves fiú aki meg tudna cáfolni hogy nem ennyire nagy a baj a mostani fiúkkal?
Önmagában ezzel hol a probléma? :D Mármint tiszta sor, hogy nem szedek fel egy 16 évest 29 éves fejjel mert moralitás is van a világon, de ha amúgy a személyisége / pszichológiai háttere érdekes akkor miért ne beszélnék vele? :D
Jó nyilván a 30 éves pasik túlnyomó többségét nem az iskolapszichológia vonzza hanem a szűz p... :D Ami már nyilván iiigen erősen problematizálható dolog. Én meg elvagyok bszva de ezt eddig is tudtam. XD
Ha jó köztetek a viszony akkor azért valamennyi kontrollt tudsz gyakorolni a dolog fölött úgyhogy annyira necces helyzetbe csak nem kerül a húgod -> nem hiszem hogy annyira problematikus lenne a helyzet.
Figyelj, nagyon sokan nem mernek kezdeményezni, mert félnek az elutasítástól.
Sok olyat lehet hallani, hogy a lány kineveti, megszégyeníti a fiút, aztán meg rajta csámcsog az egész baráti köre.
Én úgy látom ezt, mint egy láncreakció szerű folyamatot. Mostanra a világ felgyorsult. Ez azt is jelenti, hogy egy utcán látott csaj nagy eséllyel siet valahova, vagy csinál valamit, ezért nincs ideje társalogni, ismerkedni. Ebből az következik, hogy mostanság már nem működik az, hogy egy srác csak úgy leszólít egy lányt az utcán. Régebben ez működött, mára már nem nagyon. Ebből az következik, hogy az utcán történő leszólítások nem sikeresek, sokszor elutasítással végződnek, így senki más sem próbálkozik ezzel. A lánynak is rossz élmény és a fiúnak is. Online még mindig lenne lehetőség, viszont a legtöbb fiú kreatívtalan, tömeg üzenetekkel keres meg lányokat, ami szintén nem célravezető. Egyrészt, a srác elveszti a hitét, mert kosarat kapott, de a lány is elkeseredhet, hogy online csak ilyenek vannak. Ennek az a fejleménye, hogy a lány kijelenti, "én nem ismerkedem online", innentől pedig a véletlenre van bízva minden, hiszen egy ilyen kijelentés után már azok sem próbálják meg a dolgot, akik amúgy kreatívak. Szintén rossz a lánynak és a fiúnak is.
Úgy vélem, hogy az ismerkedés nem nehéz dolog, csak jó idő és hely kell hozzá, a többit meg hozza a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!