Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van itt 16-17 éves fiú aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt 16-17 éves fiú aki meg tudna cáfolni hogy nem ennyire nagy a baj a mostani fiúkkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Húgom esetében kérdeztem nemrégen mi az oka hogy csak nála 15 évvel idősebb pasikkal levelezik .Ő nagyon bizalmas velem mindent elmond és állítása szerint a mai fiúk nem kezdeményeznek nem volt még szerelme barátja sem, és a gimibe ahová jár még soha egy fiú nem próbálkozott nála, írni sem írnak neki.Állítása szerint mindig a lányok kezdeményeznek de erre ő nem képes elég szerény lány de nem csúnya.Csak idősebb férfiak mernek próbálkozni a neten ezért szegény velük levelezik mert szimpi neki a dumájuk és hiányzik hogy legyen egy barátja,de a saját korosztályából lehetetlen. Ezt elhiggyem ? Ennyire durva a helyzet?Mi van a mai fiúkkal? Én sem vagyok sokkal idősebb de 10 éve még más volt Most kényszerűljön rá egy 30 éves pasira?
2021. okt. 21. 11:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Ez a kérdés oda-vissza mehetne szerintem, itt arról lehet szó, ha nem arról van szó hogy csak tőle nem kell semmi, hogy gyakorlatilag egy átlagos kinézetű lányra is 100 pasi jut,akik közül bátran válogathat,köztük jobbnál jobb pasiknál. Most mit csináljon egy átlagos külsejű, átlagos, nem túl izgalmas személyiségű srác? Túl nagy lett a nők szexpiaci értéke,aki pasiként külsőre, belsőre kitűnik a tömegből, annak valószínűleg lesz barátnője még a jó nők között is,aki nem tud ilyen szinten kitűnni,ekkora piac mellett a gatyát fel kell kötnie rendesen.
2021. okt. 21. 14:26
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
38 éves vagyok, anno én sem álltam szóba a velem egykorúakkal, annyira kis nyomik voltak, mint egy óvodás. Sajnos ez van, a pasik éretlenek, gyerekesek, nem csak a mostaniakkal van baj.
2021. okt. 21. 14:49
 13/21 anonim ***** válasza:
31%
Lehet, hogy nem a világ összes fiúja a hibás. ;)
2021. okt. 21. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
Szép általánosítás #12-es, vegyél mindenkit egy kalap alá. De ha mi mondanánk hogy minden nő q... akkor mekkora hiszti lenne. Pont ugyanannyira igaz mindkettő, nem kell általánosítani..
2021. okt. 21. 15:33
 15/21 A kérdező kommentje:
Ajjaj ...hímsoviniszta lett a fórum :D :D
2021. okt. 21. 15:52
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Én is ilyen srác voltam. Kb 25 éves koromra tanultam meg kezdeményezni. Addigra lett önbizalmam. Viszont most már nem járhatok 16 évesekkel. :\
2021. okt. 21. 16:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként régen szerintem több olyan eset volt,amikor egy apád korú rávetette magát egy 16 éves lányra,meg ilyenkor már kb szültek a nők, hamarabb fel kellett nőniük, nem nagyon értek rá gyereknek meglenni. Most ellentétben még 18 évesen is lehetsz gyerek,nem muszáj felnőnöd még, a nevelés hiányos, nem biztosít elég forrást arra, hogy felnőttként megállják a helyüket,mert vagy le van tojva, vagy túlságosan agyon van féltve...De tényleg, a szülők most féltik agyon a gyereküket, a mostani világ ezerszer biztonságosabb a régihez képest,de talán ez azért van, mert a szülők a változás tényével, hogy bejött az internet, nem tudnak mit kezdeni, mivel ők nem ilyen világban éltek még, félnek, mert minden az arcukba van nyomva a médiából is...
2021. okt. 21. 17:07
 18/21 October15 ***** válasza:
100%

Önmagában ezzel hol a probléma? :D Mármint tiszta sor, hogy nem szedek fel egy 16 évest 29 éves fejjel mert moralitás is van a világon, de ha amúgy a személyisége / pszichológiai háttere érdekes akkor miért ne beszélnék vele? :D

Jó nyilván a 30 éves pasik túlnyomó többségét nem az iskolapszichológia vonzza hanem a szűz p... :D Ami már nyilván iiigen erősen problematizálható dolog. Én meg elvagyok bszva de ezt eddig is tudtam. XD

Ha jó köztetek a viszony akkor azért valamennyi kontrollt tudsz gyakorolni a dolog fölött úgyhogy annyira necces helyzetbe csak nem kerül a húgod -> nem hiszem hogy annyira problematikus lenne a helyzet.

2021. okt. 21. 17:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nagyon sokan nem mernek kezdeményezni, mert félnek az elutasítástól.

Sok olyat lehet hallani, hogy a lány kineveti, megszégyeníti a fiút, aztán meg rajta csámcsog az egész baráti köre.

2021. okt. 21. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Én úgy látom ezt, mint egy láncreakció szerű folyamatot. Mostanra a világ felgyorsult. Ez azt is jelenti, hogy egy utcán látott csaj nagy eséllyel siet valahova, vagy csinál valamit, ezért nincs ideje társalogni, ismerkedni. Ebből az következik, hogy mostanság már nem működik az, hogy egy srác csak úgy leszólít egy lányt az utcán. Régebben ez működött, mára már nem nagyon. Ebből az következik, hogy az utcán történő leszólítások nem sikeresek, sokszor elutasítással végződnek, így senki más sem próbálkozik ezzel. A lánynak is rossz élmény és a fiúnak is. Online még mindig lenne lehetőség, viszont a legtöbb fiú kreatívtalan, tömeg üzenetekkel keres meg lányokat, ami szintén nem célravezető. Egyrészt, a srác elveszti a hitét, mert kosarat kapott, de a lány is elkeseredhet, hogy online csak ilyenek vannak. Ennek az a fejleménye, hogy a lány kijelenti, "én nem ismerkedem online", innentől pedig a véletlenre van bízva minden, hiszen egy ilyen kijelentés után már azok sem próbálják meg a dolgot, akik amúgy kreatívak. Szintén rossz a lánynak és a fiúnak is.

Úgy vélem, hogy az ismerkedés nem nehéz dolog, csak jó idő és hely kell hozzá, a többit meg hozza a helyzet.

2021. okt. 21. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!