Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szereles vagyok egy 17 éves fiúba. Mit kéne csinálnom?? 16L
"az exe az egy amatőr instagram modell gyakorlatilag"
Az instán pózolgatásnak semmi köze a modellkedéshez. :D Ráadásul már azt sem jelenti mint a sima modellkedés, azaz hogy jól néz ki, mindenki tud magára tenni ezer filtert és agyatlanul csücsöríteni. A legtöbb ilyen azt hiszi ő a 10/10-es különlegesség, közben pont hogy teljesen átlag, akár az alatti minden tekintetben (egyben egy droid, akinek nincs saját személyisége).
Élőben lenne érdemes közelíteni felé. Ha állandóan másokkal van, szólhatsz neki hogy lenne-e ideje négyszemközt beszélni, akkor pedig megbeszélsz vele egy találkát.
Ha a net marad csak, akkor ott tudod megkérdezni, hisz mást nem tudsz csinálni. A srácok nem úgy működnek mint a lányok, nem kell szórakoztatni őket és egyedi üzeneteket küldeni, amiben azt kamuzod hogy a világ legérdekesebb embere vagy, mert minden napod egy hatalmas kaland. Senkinek nem ilyen az élete, még annak se aki milliárdos.
Írd meg neki honnan ismerhet, hol szoktátok látni egymást, hol találkoztatok már, stb., madj megkérdezheted emlékszik-e rád. Várd meg egyáltalán reagál-e erre, lehet már itt annyi lesz. Ha igen, mondhatod utána hogy mindig elmentek egymás mellett, gondoltad megkérdezed van-e kedve találkozni, pl. valahova beülni? Aztán majd valami lesz, az már nem csak rajtad múlik.
Azzal éred el a legtöbbet, ha nem játszodozol feleslegesen, nem húzod az idejét, nem beszélsz neki kódokban. Ha szimpatikus vagy neki és akar ismerkedni (ha csak barátilag is), találkozni fogtok és az idő eldönti mi lesz belőle.
Szia! Szerintem röviden és tömören írd meg neki, hogy szia! Nagyon régóta tetszel, lehet, hogy nem is tudod, hogy ki vagyok, de nekem bejössz! Kedvesnek és normálisnak tűnsz! Egyszer élünk, tehát ezert írtam.
Költöttem neked egy szöveget, hátha megpróbálkozol! Sok sikert😘 majd írj, hogy végül mire jutottál
Mármint "közszereplő" így hívják instán a k..ákat.
Na de amúgy tudom könnyebb leírni mint megcsinálni,de nyugodtan oda mehetsz hozzá és elmondhatod hogy mit akarsz,nem fogsz bele halni...ha meg nem megy akkor hagyd a p.-.ba majd jön más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!