Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ,vagy el ítélendő hogy egy 26 éves srác együtt van egy 17 éves lánnyal?
És ha a csaj meg 18 lesz akkor milyen címszóval akarják majd feljelenteni a pasit?
Visszatérve: mi is kb ennyi idősek voltunk mikor összejöttünk. Azóta összeköltöztünk, dolgozunk, újjítgatjuk az otthonunkat ês a szüleim mindig nagy szeretettel várnak haza. A páromat meg imádják.
Szerintem ha a srácban semmi kivetni való nincs, ami tényleg veszélyt jelent a csajra akkor nincs baj. Mégrosszabb esetben a csaj rengeteg segítséget tud kérni a már tapasztalt sráctól.
Ha túl tudnak lépni a középsulizok és érettségizek - dolgozok dolgon és felnőttként tudják kezelni azt az életszakaszt amiben a másik tart és még tisztelik is pláne nincs baj.
14 év a beleegyezési korhatár, a 17 éves lányt akár körbeállhatja 30 nyugdíjas is, nem történik bűncselekmény.
Ebben a korban a 9 év korkülönbség szerintem nem szerencsés, de nem is annyira durva.
Szerintem valami gond lehet vele, hogy majdnem 30 évesen egy tini kell neki.
Biztos a korabeli nőknél nincs esélye.
Istenem, aki ezt a dumát nyomja, azt felpofoznám. :D
25-30 évesen SOKKAL könnyebb összeszedni egy 25-30 éves nőt, de ki a fene akar, amikor lehet 10 évvel fiatalabb csajod, aki feszes, hamvas, tele van energiával, nem akar két éven belül gyereket, stb?
Nekem pl 27 éves koromig egy 7 éves kapcsolatom volt korombeli lánnyal, aztán szétmentünk, és utána évekig kizárólag 18-20 éves lányokkal voltam. Most is több mint 10 évvel fiatalabb a barátnőm. Míg ránézek a kiégett harmincas nőkre, és röhögök az olyan kommenteken mint a tiéd.
A két racionális (de nem érzelmi ok) amiért az ember korabeli nőt akarhat, az, hogy 1) más nem jut, 2) anyagilag nem bírja el hogy a fiatal barátnője még tanul és nincs rendes bevétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!