Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális szerintetek?
A barátnőmmel már 1 éve együtt vagyunk,de sose találkoztunk még,itt ismerkedtünk meg gyakorin.
Rengetegszer próbáltam találkát leszervezni vele,de eddig csak 3x1 órára lett volna ideje az 1 év alatt titokban,ami valahogy nem tetszett úgy hogy az oda-vissza út csak 6 óra.
Most nyáron gondoltam változik a helyzet,de hajthatatlan,most inkább csakis a szüleivel akar lenni majd,pedig kettőnk nyaralója pár km-re van egymástól,előtte a "szűk" baráti körének (25fő) szervezett le egyedül egy több napos kirándulást az ország másik felébe egyik pillanatról a másikra,illetve lazán elengedik a szülei Szigetre is majd,szóval az se lehet gond hogy féltik a lányukat. Mégis mindig azt mondogatja hogy egy idegen pasihoz akkor se engednék el több napra és nem is nagyon erőlteti,de azért szeret.
Mit kéne csináljak?
Engedjem el a lányt?
Csak játszik velem vagy én vagyok a hisztis? (Ő annak tart emiatt)
18F és 16L
egy éve együtt vagyunk, de még sose találkoztunk. MI VAAAAAAAAN???????
most akkor én vagyok helikopter?
Áh mikor egy 16 éves lány magyaráz arról valakinek, hogy hisztis.. :D
Igazából ott rontottad el, hogy GYK-ról összejöttél valakivel. :D Na jó legalábbis a párkapcsolatok / szexualitás kategóriákból kérdezőre ráhajtani... ennyi erővel akár tökön is rúghatod magad. :D
De tudnék olyat mondani akivel akár csak "barátkozni" is maga volt a kínszenvedés..
Alkalmanként megszegem a saját szabályom miszerint GYK-ról semmilyen szándékkal nem ismerkedek a gyk felületén kívül de minden egyes alkalommal kiderül, hogy ez rohadt nagy hiba de legjobb esetben is egy erős meeeeeeeeh. [Okay tény, hogy csajozni még nem csajoztam GYK-n. A barátok milyenségére meg elég háklis vagyok. :D]
Ebben a konkrét esetben ez bizony felejtős, már jóval korábban ki kellett volna adni az útját. Vagy, hogy költői legyek: a lófsznak is van vége.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!