Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt 16-17 éves fiú aki meg tudna cáfolni hogy nem ennyire nagy a baj a mostani fiúkkal?
Itt vannak alattad a kérdések miért, de linkelek belőlük egyet: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
Hiába próbálkozott normálisan, harmadszorra kapta a kosarat, negyedszerre már tízszer megfogja gondolni csinálja-e megint. Ha az is annyi lesz, már 50x meggondolja előtte, ha ötödszörre se, akkor lehet nem is próbálkozik többé.
El kell fogadni persze a nemet, de ez a háttere a miértnek. Ráadásul egy 16 évesnek egy 30 évessel versenyeznie lehetetlen, akinek már munkája, pénze, sokszor kocsija van, sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezik és tudja hogyan kell a kislányokkal bánni.
Nekem olyan fiú nem is kellene, aki nem mer kezdeményezni!
Én 18 éves leszek nemsokára. Tényleg nagyon félénkek a fiúk, és látom, hogy nyámnyilák. DE!
Nekem van most egy kapcsolatom, 3 hónapja vagyunk együtt. Nem voltam elkeseredve, hogy nincs barátom, sőt, úgy voltam vele, hogy én igazi férfit szeretnék, aki határozott, és kiáll magáért. Nem jártam bulikba, nem kerestem interneten, semmit nem tettem, jól elvoltam én egyedül, olvastam sokat, tanultam, rengeteget edzettem.
Aztán megismertem egy fiút, velem egyidős. Először csak beszélgettünk, nem is gondoltam arra, hogy járjunk. De ő próbálkozott, elhívott programokra, 2 hónapig udvarolt, próbált meghódítani. És most boldogabb vagyok mint valaha. Megvéd ha kell, nem fut el ha veszély van, vigyáz rám. Volt olyan, hogy barátai kicsit durvábban szóltak hozzám, rögtön leteremtette őket.
Szóval nem kell elsietni, inkább várjon, mint egy 30 évvel idősebbel legyen csak azért mert azt gondolja nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!