Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van itt 16-17 éves fiú aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt 16-17 éves fiú aki meg tudna cáfolni hogy nem ennyire nagy a baj a mostani fiúkkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Húgom esetében kérdeztem nemrégen mi az oka hogy csak nála 15 évvel idősebb pasikkal levelezik .Ő nagyon bizalmas velem mindent elmond és állítása szerint a mai fiúk nem kezdeményeznek nem volt még szerelme barátja sem, és a gimibe ahová jár még soha egy fiú nem próbálkozott nála, írni sem írnak neki.Állítása szerint mindig a lányok kezdeményeznek de erre ő nem képes elég szerény lány de nem csúnya.Csak idősebb férfiak mernek próbálkozni a neten ezért szegény velük levelezik mert szimpi neki a dumájuk és hiányzik hogy legyen egy barátja,de a saját korosztályából lehetetlen. Ezt elhiggyem ? Ennyire durva a helyzet?Mi van a mai fiúkkal? Én sem vagyok sokkal idősebb de 10 éve még más volt Most kényszerűljön rá egy 30 éves pasira?
2021. okt. 21. 11:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Szarnak szar a helyzet. De ugy inkább a srácok többsége csak nem mer csajozni, ha meg csajozik is azt is végtelenül jófiusan teszi mert kevés a lehetősége, de ha már a hugodnak ennyire pasizni akar 15 évesen akkor igazából vagy várja a csodát vagy csak nekiáll kicsit flörtölni, mondjuk szemezni azzal a sráccal aki tetszik neki aztán ki tudja ha kölcsnös a szimpátia talán a srác kideriti valahonnan hogy hivják aztán ráir
2021. okt. 21. 11:36
 2/21 A kérdező kommentje:
De ő nem fog ráírni mert nem mer. viszont ha a fiúk kezdeményeznének akkor válaszolna. Nem az hogy ennyire pasizni akar de ebben a korban már nekem is volt udvarlóm ha még csak plátói is de neki az sincs :(
2021. okt. 21. 11:39
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Lehet csak rossz a közeg, ha az osztályban senki, ami mondjuk nem tragédia vagy akár a suliban sem akkor csak vannak más hobbijai vagy esetleg csinál magának amit ő is szeret mondjuk kézi vagy lovaglás amit akar. Ottis simán belefuthat olyanba akinek mondjuk esetleg bejön és van is töke ráirni. Minnél több helyre jár ugy annál több esélye van rá kb. A fiukba sulin bellül ugyse fog hirtelen önbizalom költözni mert ott inkább fejben vannak gondok
2021. okt. 21. 11:59
 4/21 anonim ***** válasza:
78%

Itt vannak alattad a kérdések miért, de linkelek belőlük egyet: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..

Hiába próbálkozott normálisan, harmadszorra kapta a kosarat, negyedszerre már tízszer megfogja gondolni csinálja-e megint. Ha az is annyi lesz, már 50x meggondolja előtte, ha ötödszörre se, akkor lehet nem is próbálkozik többé.

El kell fogadni persze a nemet, de ez a háttere a miértnek. Ráadásul egy 16 évesnek egy 30 évessel versenyeznie lehetetlen, akinek már munkája, pénze, sokszor kocsija van, sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezik és tudja hogyan kell a kislányokkal bánni.

2021. okt. 21. 12:02
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
Elég meredek feltételezés az egész tizenéves korosztályra rávetíteni ezeket. Szimplán csak nem akarnak semmit a testvéredtől az iskolájában lévő fiúk. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kihez közeledik. 15 évesen amúgy sem tragédia, ha nincs kapcsolata az ember fiának/lányának, tudnád mennyi embernek lesz csak 18 éves kora környékén/után kapcsolata. Ebben a korban egy szerelmi csalódás egyébként is nagyon rossz tud lenni. Gondolj bele ha összejön valakivel az iskolájából/osztályából aztán rövid időn belül szakítanak. Évekig nézhetik egymást még, az meg nem szokott kimondottan jó lenni. Ezért is igaz sok esetben a mondás, miszerint házi nyúlra nem..
2021. okt. 21. 13:03
 6/21 A kérdező kommentje:
5 ös! De ő is és a barátnői is állítják hogy a csajok kezdeményeznek ez a "divat"Én nem vetítek senkire sőt kérdeztem hogy ez valóban igaz e és elhiggyem e? Mert ha az jön divatba hogy valóban a nők kezdeményeznek akkor sok lány egydül fog maradni mert ez a korosztály ezt fogja megszokni és idősebb korukba is ilyenek lesznek.
2021. okt. 21. 13:09
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

Nekem olyan fiú nem is kellene, aki nem mer kezdeményezni!

Én 18 éves leszek nemsokára. Tényleg nagyon félénkek a fiúk, és látom, hogy nyámnyilák. DE!

Nekem van most egy kapcsolatom, 3 hónapja vagyunk együtt. Nem voltam elkeseredve, hogy nincs barátom, sőt, úgy voltam vele, hogy én igazi férfit szeretnék, aki határozott, és kiáll magáért. Nem jártam bulikba, nem kerestem interneten, semmit nem tettem, jól elvoltam én egyedül, olvastam sokat, tanultam, rengeteget edzettem.

Aztán megismertem egy fiút, velem egyidős. Először csak beszélgettünk, nem is gondoltam arra, hogy járjunk. De ő próbálkozott, elhívott programokra, 2 hónapig udvarolt, próbált meghódítani. És most boldogabb vagyok mint valaha. Megvéd ha kell, nem fut el ha veszély van, vigyáz rám. Volt olyan, hogy barátai kicsit durvábban szóltak hozzám, rögtön leteremtette őket.

Szóval nem kell elsietni, inkább várjon, mint egy 30 évvel idősebbel legyen csak azért mert azt gondolja nincs más.

2021. okt. 21. 13:20
 8/21 anonim ***** válasza:
58%
Alapvetően a férfi/fiúnak illene kezdeményezni, de ha nincs vonzalom nyilván nem fog kezdeményezni a fiú. Viszont nem akkora írott törvény ez manapság, főleg ha nagy a bizonytalanság. 15 éves barátnők állításaira adni meg nem a legátgondoltabb döntés. Ők minden bizonnyal azért mondják ezt mert nekik sincs kapcsolatuk, de akarnának mert "menő", és akkor ők simán kezdeményeznének is. + talán ők nem félnek a visszautasítástól egyes fiúkkal ellentétben. Viszont mondom, ha semmiféle érdeklődést nem mutatnak a fiúk a sulijában (szemkontakt, beszélgetés, közeledés stb.) akkor ott csak szimplán nincs érdeklődés. Én inkább azon problémáznék, hogy 30 évesekkel beszélget 15 évesen, ez egyáltalán nem veszélytelen.
2021. okt. 21. 13:27
 9/21 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Igaza van a tesódnak
2021. okt. 21. 14:00
 10/21 A kérdező kommentje:
8as! Igen pont azen "problémázok! ha nem olvastad volna el Aggódom mert ha egyfiú sem mer kezdeményezni akkor a 30 asoknál fog kikötni 18 éves korára vagy hamarabb :( :(
2021. okt. 21. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!