Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Ez megcsalás?
6 éve vagyok együtt a barátnőmmel. De az utóbbi 1 évben eléggé megromlott a kapcsolatunk.
Már szexelni se nagyon szexelünk. Többször szakítani szeretett volna. De végül még "együtt" vagyunk. Szeretem őt. Nem tudnánk egymás nélkül élni. De hosszú távon nem bírható így ez a kapcsolat.
4 éve ismerem a legjobb barátnőjét. Akivel szinte mi is "barátok" vagyunk.
Nekem mindig tetszett mint csaj. De ennyi semmi több. Egy pár honapja viszont elkezdett motoszkálni valami bennem/bennünk.
Akkor kezdődött amikor nagyon kivoltam.
Azzal kezdődött hogy csak ölelkezünk, megfogom a fenekét ilyenek.
Eltelt egy hónap..mára már kb 20szor smároltunk egy hét alatt.
Meg járt a kezem még párhelyen.
A barátnőm hozzam bujni se szeret semmi..
Félig bűntudatom van, hogy a legjobb baratnőjével csináljuk.
Mit tegyek?
Elmondjam?
A baratnője iránt kezdek érezni.
Boldogabb lennék vele. Tőle megkapom azt amit a barátnőmtöl nem.
Amíg meg tudod dugni addig dugjad.
Ha már nem tudod akkor léptesd.
Barátod lesz még millió meg egy.
Azért nem érdemes rá pazarolni az időt/pénzedet
Te sem vagy jó, de a csaj... A legjobb barátnőjével teszi.
Egyébként miért nem szakitottatok amikor akart? Szerintem tudtok egymás nélkül élni, csak az a megszokás. És nem is szereted, legalábbis nem úgy.
Persze, hogy megcsalás.
Szegény csaj. Nem hiszem el, van még több millió csaj a világon, aki hagyja fogdosni a fenekét, miért pont a legjobb barátnőét kell?
Teljesen tönkreteszitek szegény lányt.
Én az ilyenért letöltendő börtönt adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!