Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, de nem belé voltam szerelmes, hanem az exembe.
2 hónapig voltunk együtt, és ez alatt az idő alatt az exem párszor rámírt nyalizni h kezdjük újra.
Nekem pedig le kellett volna tiltanom őt mert kicsinált lelkileg, meg van új kapcsolatom, de nem ezt tettem.
Beszélgettem vele, meg volt 3 talink.
Egyik nem volt megbeszélve, csak random összefutottunk és beszélgettünk.
Másik 2 megbeszélt volt, és annyi történt h beszélgettünk, és találkozásnál meg elköszönésnél átöleltem.
Szóval röviden tömören: exem próbálkozott de nem engedtem neki, viszont szeretem őt, ezért baráti viszonyt próbáltam vele ápolni.
Ez is megcsalásnak számít?
2021. ápr. 28. 12:33
2/9 anonim válasza:
Nem, de azt be kell látnod, hogy semmiképp nem túl szimpatikus dolog, hogy a pasid háta mögött találkozgatsz az exeddel.
3/9 anonim válasza:
Ha jól értem, hülyítettél 2 hónapig egy srácot, akit nem is szerettél, közben pedig a háta mögött az exedet is hitegetted. Szép kis alak vagy, mondhatom.
4/9 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám hogy egyáltalán nem korrekt. Azt sem értem miért vagy egy olyan emberrel akit nem szeretsz?
5/9 anonim válasza:
Velem is ezt csinálták. Nagyon padlón voltam hónapokig. Visszament az exéhez. Ja, tekinthető annak valamilyen szinten. Undorító.
6/9 anonim válasza:
Hála isten nem az én barátnőm vagy.
7/9 anonim válasza:
Szegény csávót sajnálom csak, akit hülyének nézel. Te megérdemled a sorsod.
8/9 anonim válasza:
Egy pár hónap és egyes egyedül maradaz majd. Nőj fel
9/9 anonim válasza:
Nem szép dolog.. De manapság már ilyen lelkiismeret mentesek az emberek. Csak a saját érdekeit nézik. Leszarják hogy mások is érző lények..Hagyd ott a srácot valami kevésbé önbizalomromboló indokkal, nem érdemel meg téged. Akkor is hagyd ott ha ő veled szeretne lenni. Jobban jár. Nem érdemled meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!