Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
A mostmár csak ex-barátommal, akivel egy osztályba járok, pár nappal ezelőtt mentem szét, mert úgy éreztem, hogy kihűlt a kapcsolatunk. Már lassan 2 és fél éve együtt voltunk, mikor elhatároztam, hogy szakítok vele.
Idő közben (mikor még együtt voltunk a volt barátommal) beleszerettem egy másik fiúba, aki az évfolyamtársam és az ex-barátom legjobb barátja. Már előtte is sokat írogattunk és nagyon jóban voltunk, de csak, mint barátok.
Azonban ez megváltozott, miután élőben bevallottam neki, hogy igazából hozzá vonzódom inkább. És Január végén össze is jöttünk, de ezt eddig titokban tartottuk, senki sem tudott róla. Elhatároztuk, hogy amíg nem szakítok a barátommal, addig csak csók és semmi más és ehhez tartottuk is magunkat, de a volt barátom szerint ez is megcsalásnak számít ...
Szerintetek ez tényleg az vagy csak eltúlozza a dolgot?
18L
Hmm...Szerinted?
Ha ő miközben jártok, titokban "együtt van" egy másik lánnyal, de "csak" csókolóznak, te mit szólnál?
Igen, ez lelki és fizikailag IS megcsalásnak számít. A volt barátodnak igaza van.
Tehát majd fél évig átqrtad a fejét.
Mi került ennyi időbe?
Tipikus... még keresem a tudományos választ erre, hogy miért kell mindenkinek a barátnőbe/barátba beleszeretni. Egyik lány ismerősöm összejött egy sráccal, majd annak a haverjával, majd annak a havernak a haverjával is. Tehát konkrétan körbe lett adva a csaj. Hozzáteszem nálam is volt ilyen érzés, mert az exem haverja nagyon cuki gyerek volt, de aztán észhez térítettem magam, mert ez nagyon undorító dolog szerintem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!