Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány az osztályomban, aki marhára bejön, és néha bezsélgetünk, meg szemezgetünk pár másodpercig. Ráírok néha, de legtöbbször csak jó néhány nap után nézi meg amit írtam. Nem tudom hogy lehet-e esélyem, vagy ez azt jelenti, hogy abszólút nem érdeklem. Ti mit gondoltok erről? Próbálkozzak, vagy inkább hagyjam?
2021. okt. 9. 19:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
16F ha ez számít valamit
2021. okt. 9. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem érdekled mert te kis butus hát ezt te is tudod ha ír valaki neked akkor azt te rögtön látod és ő azért nézi meg csak pár nap múlva mert Nm érdekli...az meg hogy szemez veled félre is ertheted én is nézek egy palit ha nagyon nez engem ennyi szóval semmi esélyed nincs nála 🙂🙂🙂
2021. okt. 9. 19:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Jó csak pl amit osztálycsopiba írtak azt már látta, azt se rögtön, de látta, amit meg én írtam enki, azt még nem.
2021. okt. 9. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szoktál ráírni? Ugye nen a Házi miatt?
2021. okt. 9. 20:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Eleinte az volt, de már nem. Megkérdezem, hogy milyen volt pl a hétvégéje
2021. okt. 9. 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Mikor hagytad abba? Házi miatt én sem írnék vissza. Sőt le is tiltanálak. Szerintem közöld vele, hogy nem a házi miatt keresed, így talán még menthető a helyzet.
2021. okt. 9. 20:30
 7/13 A kérdező kommentje:
1-szer 2-zer írtam neki így
2021. okt. 9. 21:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Meg eleinte elbeszélgettünk, aztán valahogy ide jutottunk
2021. okt. 9. 21:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem kell közölni vele semmit, értelmetlen és csak magadat aláznád. Elég egyértelmű hogy nem a házi miatt írkáltál neki, később már bőven felhoztál mást is, csak ő nem nagyon akar tőled semmit. Amiket szemezésnek gondolsz, félreérted.

Ha nagyon akarod még erőltetni, akkor max élőben próbálj vele többet beszélni, a chatet pedig hagyd teljesen, ne írj neki semmit. Sok reményt ne fűzz azért az egészhez.

2021. okt. 9. 21:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát jó
2021. okt. 9. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!