Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet ebből még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú akivel sose tudott köztünk kevesebb lenni mint barátság. Azonban az utóbbi időben elégge sokat veszekedtünk. Most jelenleg azt állítja, hogy nem jön be neki a szémelyiségem és már semmi sem rajtam/bennem. Én joba vagyok a barátaival akikkel beszélgetni is szoktam és nagyon feltékeny lesz mindig. Szemezik is velem állandoan és nagyon sok arra utaló jelet csinál, hogy érdeklem. De a barátainak és mindenki másnak továbbra is azt állítja, hogy nem tetszem neki. Én szeretném ha ez működne. Esetleg valami tipp? Vagy tényleg hagyjam?
2021. okt. 9. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne fuss olyan szekér után ami nem akar felvenni. Engedd el, majd lesz jobb, még ha nem is most, hanem évek múlva, de lesz. Az igazi váratlanul bukkan fel.
2021. okt. 9. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én nem szeretném higy ez működjön. Nem vállal fel / szégyell a barátai előtt Téged.
2021. okt. 9. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy nem vállal fel mert tudják hogy mi volt köztünk. Csak senki nem érti mi baja lett hirtelen és mindenki mondja, hogy a vak is látja hogy nem vagyok számára közömbös csak hazudik saját magának is. Én pedig nem tudom mit kéne tennem. Az utóbbi időben probaltam kerülni:/
2021. okt. 9. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem ez pont azt jelenti.
2021. okt. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!