Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Célzás vagy nem célzás?
Sziasztok! Van egy fiú,akivel nagyon jóban vagyunk. Néha azonban felmerül bennem,hogy esetleg többet érez barátságnál,igazából magamról sem tudom biztosan,mindenesetre olyan,mintha nem mondanánk ki,de tudnánk hogy lehetne köztünk valami. Viszont egyáltalán nem tudok semmit biztosra,elég kaotikus játék az egész. A minap valami teljesen hétköznapi dolgon vitatkoztunk (azt hiszem azon,hogy ő elvileg célzott rá,hogy hideg lesz,én meg azon voltam "kiakadva" hogy miért nem szólt normálisan, tehát ez csak ilyen általános komolytalan hülyéskedés volt) de akkor kihasználtam az alkalmat,és odaszúrtam hogy "nekem nem elég a célzás". Ez így elég kaotikus de ugye ezzel arra céloztam hogy ha érez valamit azt egyenesen mondja ki. Erre azt mondta,hogy "amíg nem kérdezel rá csak célozni fogok". És ezt nem értem, azaz nem tudom értette e az én célzásom és ez arra ment e... Mert akkor egyértelműen arra gondolt gondolom,hogy én lépjek. De ha nem, akkor is értelmes, de igazából rengeteg ilyen helyzet van, elég bonyolult az egész, és igen, aztnhiszem ennél bonyolultabbul megfogalmazni sem tudom... Mit gondoltok?
Előre is köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!