Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassuzás közben egy lány hogy adhat "jeleket"?
Figyelt kérdés
Tehát ha fogunk lassuzni, mit tegyek, amiből rájön, hogy nem csak barátként tekintek rá? Nem akarom lesmárolni, mert az durva lenne. Elosszor csak jeleket azrretmék küldeni. Ötletek? 18/f 16/l#célzás #Lassuzás
2017. aug. 10. 23:50
1/4 anonim válasza:
Hajtsd a fejed a vállára/melkasára, nézz fel rá mélyen a szemeibe, szórítsd magadhoz, szerintem ebből érteni fogja :)
2/4 anonim válasza:
A lassúzás már gyakorlatilag magában egy jel. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel, de én csak olyannal lassúznék, aki amúgy is bejön :D
3/4 anonim válasza:
Úgy nézz rá és úgy érj hozzá amiből úgy gondolod te is értenéd. Fiúként mondom hogy úgy vagyunk összerakva hogy már egy pillantásból tudjuk mi a helyzet és ez az összesre igaz, akár mekkora kocka is legyen valamelyik. A nagy kérdés nem az hogy tudja e amit nem mersz neki megmondani hanem hogy tud e majd élni a helyzettel vagy beég. A legtöbbje inkább a hülyét játssza csak hogy azt elkerülje. Ha jóféle akkor tud majd élni az eséllyel amit kap tőled és akkor nem is igen lesz szükség szavakra utána sem. :P Remélem szerencséd lesz és így történik majd :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek ment a zöld jelecske.
Hát nem tudom, már lassuztunk kétszer is, és hát nem tudom, de nekem elég jol esett.
Köszönöm mindenkinek, ezeket észben tartom :)
2017. aug. 11. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!